Het vliegtuigje van de kustwacht van Curaçao is zelfstandig geland. De verkeerstoren is ook kapot na de doortocht van orkaan Irma.
Volledig scherm
Het vliegtuigje van de kustwacht van Curaçao is zelfstandig geland. De verkeerstoren is ook kapot na de doortocht van orkaan Irma. © Twitter: Peter Jan de Vin: @C_ZMCARIB

Eerste testvliegtuigje landt op Sint-Maarten

Het is de hulpdiensten gelukt een testvliegtuig van de kustwacht van Curaçao te laten landen op de zwaar gehavende luchthaven van Sint-Maarten. Marinecommandant De Vin zei tegen de Nederlandse omroep NOS dat nu duidelijk is dat het vliegveld bruikbaar is en dat "vrijdag (vandaag, red) meer vliegtuigen die kant op kunnen".

  1. Enorme slag in Nederlands medialandschap: RTL en Talpa fuseren tot groot mediabedrijf
    2

    Enorme slag in Nederlands medialand­schap: RTL en Talpa fuseren tot groot mediabe­drijf

    De Nederlandse mediabedrijven Talpa Network en RTL Nederland gaan samen verder. Daarmee slaat RTL een behoorlijke slag in de Nederlandse mediawereld. Het is een verrassende move, omdat de laatste tijd net geruchten de ronde deden dat RTL Group, het moederbedrijf, mogelijkheden zou onderzoeken om enkele Europese bedrijfsonderdelen, zoals RTL Nederland, af te stoten. Door de fusie moet een sterk mediaconcern ontstaan dat de concurrentie aankan met techbedrijven, zo maken de Luxemburgse RTL-moeder en het bedrijf van John de Mol gezamenlijk bekend.