Jack Merritt studeerde eerst rechten aan de Universiteit van Manchester en vervolgens in Cambridge. Hij wordt door zijn vader omschreven als een “prachtige ziel”.
Volledig scherm
Jack Merritt studeerde eerst rechten aan de Universiteit van Manchester en vervolgens in Cambridge. Hij wordt door zijn vader omschreven als een “prachtige ziel”. © Facebook

Eerste slachtoffer terreur op London Bridge bekend: Jack (25) was coördinator van conferentie die bijgewoond werd door dader

Het eerste dodelijk slachtoffer van de terreuraanval van gisteren in Londen is bekend. Het gaat om de 25-jarige Jack Merritt, zo bevestigde zijn vader. De jongeman was coördinator van de conferentie over de herintegratie van gedetineerden, die door de vermoedelijke dader werd bijgewoond voor hij zijn aanval startte.

23 reacties

 • Lilianne Van Neylen

  1 jaar geleden
  Het is daar al hetzelfde als hier. Zwaar criminelen horen in de cel, hier of liefst in eigen land!
 • Leonarda Van Opbroecke

  1 jaar geleden
  R.I.P. Zo jong en vermoord worden omdat politici dergelijke moordenaars een speciaal statuut toekennen. Terrorist. Niet persoonlijk verantwoordelijk maar enkel het clubje waar ze bijhoren. Mensen vermoorden is géén ideologie!!!!!
 • Joske Zeeuw

  1 jaar geleden
  Beste leiders, blijf maar jullie best doen om ze allemaal terug te halen.
 • Dirk Bytebier

  1 jaar geleden
  Nog eend te meer een duidelijk bewijs dat ze niet gediend zijn met bemoeien of hulporganisaties betreffende integratie enz.. ze innerlijk haten er jou en bekoop je met je leven , het zijn een grote bende vuile lafaards en nog wordt dit niet ingezien of is iedereen blind
 • chrisvp02

  1 jaar geleden
  Johnson vergeet blijkbaar dat zijn partij sinds zoooo lang aan de macht is, en dus verantwoordelijk is voor die vervroegde vrijheid! Hopelijk vergeten de kiezers dat niet en geven ze hem lik op stuk!
 1. Diplomatiek geschil tussen Praag en Moskou: Tsjechisch ultimatum aan Rusland verstreken
  13

  Diploma­tiek geschil tussen Praag en Moskou: Tsjechisch ultimatum aan Rusland verstreken

  Het ultimatum waarvoor Tsjechië Rusland gesteld heeft, is donderdagmiddag om 12 uur afgelopen. De Tsjechische minister van Buitenlandse Zaken Jakub Kulhanek had het Kremlin opgeroepen om tegen dan alle uitgewezen diplomaten naar de Tsjechische ambassade in Moskou te laten terugkeren. Dat is niet gebeurd. Ook de NAVO-landen hebben donderdag de acties van Rusland aan de kaak gesteld, maar ze hebben geen concrete maatregelen aangekondigd ter ondersteuning van Tsjechië.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid