Jack Merritt studeerde eerst rechten aan de Universiteit van Manchester en vervolgens in Cambridge. Hij wordt door zijn vader omschreven als een “prachtige ziel”.
Volledig scherm
Jack Merritt studeerde eerst rechten aan de Universiteit van Manchester en vervolgens in Cambridge. Hij wordt door zijn vader omschreven als een “prachtige ziel”. © Facebook

Eerste slachtoffer terreur op London Bridge bekend: Jack (25) was coördinator van conferentie die bijgewoond werd door dader

Het eerste dodelijk slachtoffer van de terreuraanval van gisteren in Londen is bekend. Het gaat om de 25-jarige Jack Merritt, zo bevestigde zijn vader. De jongeman was coördinator van de conferentie over de herintegratie van gedetineerden, die door de vermoedelijke dader werd bijgewoond voor hij zijn aanval startte.

23 reacties

 • lilianne van neylen

  3 jaar geleden
  Het is daar al hetzelfde als hier. Zwaar criminelen horen in de cel, hier of liefst in eigen land!
 • Leonarda Van Opbroecke

  3 jaar geleden
  R.I.P. Zo jong en vermoord worden omdat politici dergelijke moordenaars een speciaal statuut toekennen. Terrorist. Niet persoonlijk verantwoordelijk maar enkel het clubje waar ze bijhoren. Mensen vermoorden is géén ideologie!!!!!
 • Joske Zeeuw

  3 jaar geleden
  Beste leiders, blijf maar jullie best doen om ze allemaal terug te halen.
 • Dirk Bytebier

  3 jaar geleden
  Nog eend te meer een duidelijk bewijs dat ze niet gediend zijn met bemoeien of hulporganisaties betreffende integratie enz.. ze innerlijk haten er jou en bekoop je met je leven , het zijn een grote bende vuile lafaards en nog wordt dit niet ingezien of is iedereen blind
 • Chris Veepee

  3 jaar geleden
  Johnson vergeet blijkbaar dat zijn partij sinds zoooo lang aan de macht is, en dus verantwoordelijk is voor die vervroegde vrijheid! Hopelijk vergeten de kiezers dat niet en geven ze hem lik op stuk!
 1. Dit zijn de helden van aanslag London Bridge: stadsgidsen, kok en moordenaar op verlof

  Dit zijn de helden van aanslag London Bridge: stadsgid­sen, kok en moordenaar op verlof

  Een dag nadat de 28-jarige Usman Khan in Londen twee mensen doodstak en drie voorbijgangers verwondde, maakt Groot-Brittannië de balans op. Zonder de moed van de passanten was de tol nog hoger geweest, klinkt het. Agenten schoten Khan dood, nadat alerte omstanders hem met gevaar voor eigen leven hadden gevloerd. Hun heldendaad wordt luid bejubeld in de media en oogst lof vanuit de politiek. Maar wie zijn ze?
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.