Archiefbeeld van een man de rijstzakken ronddraagt om te verdelen aan de arme mensen tijdens de coronacrisis in Hanoi, Vietnam.
Volledig scherm
Archiefbeeld van een man de rijstzakken ronddraagt om te verdelen aan de arme mensen tijdens de coronacrisis in Hanoi, Vietnam. © REUTERS

Eerste lokale coronabesmetting in bijna honderd dagen in Vietnam

Bijna honderd dagen lang hebben de autoriteiten in Vietnam geen enkele lokale besmetting met het coronavirus geregistreerd, maar vandaag hebben artsen opnieuw een geval gemeld. Meerdere testen bij een 57-jarige man uit de grootstad Da Nang bleken positief, zo berichtten lokale media.

1 reactie

 • paul van gele

  1 jaar geleden
  Ik denk dat daar veel minister-presidenten Jan Jambon (N-VA ers) rond lopen. Dus liegen en de bevolking bedriegen. Maar ook Maggys hoor keren en draaien hoe het hen best uit komt.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?