thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Eerste geval van zikavirus geregistreerd in Costa Rica

Costa Rica heeft een eerste geval van het zikavirus op zijn grondgebied ontdekt, bij een man van 25 jaar die het virus opliep tijdens een reis naar Colombia. Dat kondigde het ministerie van Volksgezondheid gisteren aan, waarmee de snelle verspreiding van de ziekte in Latijns-Amerika bevestigd wordt.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.