De vrouw omschrijft de toediening van het Pfizer/BioNTech-middel op 8 december 2020 als "het beste wat ooit is gebeurd”.
Volledig scherm
De vrouw omschrijft de toediening van het Pfizer/BioNTech-middel op 8 december 2020 als "het beste wat ooit is gebeurd”. © Photo News

Eerste gevaccineerde wereldwijd roept anderen op tot inenting: "Doe het gewoon”

De Britse vrouw (91) die een jaar geleden als eerste persoon wereldwijd een volledig getest coronavaccin kreeg, roept anderen op zich te laten inenten. "Doe het gewoon", aldus Margaret Keenan in een video ter gelegenheid van het jubileum.

7 reacties

 • Sofie De Smedt

  2 maanden geleden
  Hoe meer ze oproepen tot zoiets, hoe vastbeslotener ik ben om het niet te doen en ik niet alleen. Anderen hebben niet te beslissen wat ik wel en niet moet doen
 • Bert De Bruin

  2 maanden geleden
  Wanneer krijgen de vele slachtoffers van het vaccin eens wat media aandacht?
 • Steven Henderickx

  2 maanden geleden
  De waanzin ver voorbij…
 • Eddy Janssens

  2 maanden geleden
  Niemand kan mijn overtuigen over het nut van die "vaccins"
 • guy stroobant

  2 maanden geleden
  in geen honderduizend jaar pure propaganda
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.