Volledig scherm
© REUTERS

Eerste gay pride in Vietnam per (motor)fiets

Enkele tientallen homo's, lesbiennes en sympathisanten hebben in Hanoi aan de eerste gay pride in Vietnam deelgenomen. Met fietsen en brommers reden een honderdtal mensen bellend en zingend door het - ook op zondag - drukke verkeer, terwijl ze ballonnen en wapperende vlaggen in regenboogkleuren meetrokken.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. LIVE. Premier De Croo over beslissing om niet te versoepelen: “Als het stormt, kan je niet opstijgen”
  Play
  38

  LIVE. Premier De Croo stelt versoepe­lin­gen uit: “Als het stormt, kan je niet opstijgen” - Ziekenhui­zen naar fase 1b

  Het Overlegcomité van de federale en de deelstaatregeringen zat vandaag samen om de coronamaatregelen te evalueren. Een editie onder hoogspanning, want hoewel de druk om minder streng te worden stilaan torenhoog wordt, lijken de cijfers grote versoepelingen voorlopig niet toe te staan. Het Overlegcomité is inmiddels afgelopen. Om 16 uur vindt de persconferentie plaats: die kan u uiteraard LIVE volgen bij HLN en VTM Nieuws. Ook voor alle andere ontwikkelingen over het coronavirus kan u terecht in onze liveblog.
 1. Medische primeur in Lier: Heilig Hartziekenhuis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugoperaties
  Play

  Medische primeur in Lier: Heilig Hartzieken­huis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugopera­ties

 2. Man gooit gigantische alligator de lucht in
  Play

  Man gooit giganti­sche alligator de lucht in