Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Eenzame Queen en prins Harry: dit was de uitvaart van prins Philip

RoyaltyVandaag werd er afscheid genomen van prins Philip, de echtgenoot van Queen Elizabeth, die vorige week op 99-jarige leeftijd overleed. De uitvaart in St. George’s Chapel op Windsor Castle vond plaats in een klein gezelschap van zo’n dertig mensen. De dienst verliep volledig zoals gepland. Harry en William, de figuren die de meeste controverse hadden kunnen veroorzaken, bleven gedurende de hele dienst gescheiden. 

25 reacties

 • Jean West

  3 weken geleden
  In deze ongewone tijd zijn er ook veel niet in pracht en praal levende burgers die ook eenzaam afscheid moeten nemen hebben van een dierbare.
 • paul van de velde

  3 weken geleden
  Als ik rond mij heen kijk zie ik geen mensen die gewerkt hebben zo oud worden. Zal wel een zeer goed en heerlijk leven geleid hebben. Alleen wat moeten buigen bij de gelegenheden en in zijn eigen denken dan; onozelaars jullie betalen wel dat feestje hier. En zo is het ook. R.I.P rippedepi Prins Philip
 • patricia Aubroeck

  3 weken geleden
  Heel emotioneel en vredig afscheid van de geliefde Prins Philip.
 • Johan Hendrickx

  3 weken geleden
  Hoe is het mogelijk dat iemand zoveel eretekens en eretitels kan hebben. Nu nog een mirakel en de zaligverklaring kan ingezet worden..
 • Jos verelst

  3 weken geleden
  Wat heeft een dergelijke protocolaire, koele vertoning, zonder menselijke warmte, met grootsheid en macht te maken, Albert Jacobs ? Het is een, weliswaarc tot in de perfectie geregiseerd, optreden maar zonder enig teken van verdriet om een dierbare. Show dus.
 1. Harry en William niet zij aan zij tijdens begrafenis prins Philip, maar ze praten wél na de dienst
  Play
  Royalty

  Harry en William niet zij aan zij tijdens begrafenis prins Philip, maar ze praten wél na de dienst

  Prins William (39) en prins Harry (36) liepen niet naast elkaar tijdens de rouwstoet voor hun grootvader, eerder vanmiddag. Ze werden van elkaar gescheiden door hun neef, Peter Phillips. Het valt op dat er veel moeite wordt gedaan om de broers nooit samen in beeld te brengen tijdens de live-uitzending van de begrafenis. Opvallend: na de ceremonie wisselde William wél enkele woorden met zijn jongere broer.
 2. Hereniging met ezel na lockdown ging viraal, één jaar later blikt Ismael Fernandez terug: “Mijn leven is serieus veranderd”
  4

  Hereniging met ezel na lockdown ging viraal, één jaar later blikt Ismael Fernandez terug: “Mijn leven is serieus veranderd”

  Een jaar geleden veroverden de Spaanse Ismael Fernandez Arias uit Malaga en zijn ezel Baldomera veel harten. In een filmpje was te zien hoe de ezel luid begon te balken wanneer hij Ismael Fernandez Arias terugzag na de eerste lockdown in Spanje. De coronapandemie kon de band tussen de twee niet stukmaken, in tegendeel. Nu, een jaar later, blikt de Spanjaard terug op het moment dat zijn leven voorgoed heeft veranderd.
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'