Het luxueuze superjacht Dilbar voor de kust van Monaco in 2020.
Volledig scherm
Het luxueuze superjacht Dilbar voor de kust van Monaco in 2020. © AFP

Een zwembad van 25 meter, een sauna en zelfs een eigen tuin: grootste jacht ter wereld in beslag genomen

Duitsland heeft het grootste jacht ter wereld, dat eigendom is van de Russische oligarch Alisjer Oesmanov, in beslag genomen. 

20 reacties

 • Renaat Moerman

  4 maanden geleden
  Prima geschikt voor schietoefeningen.
 • Werner Wynakker

  4 maanden geleden
  Wanneer gaan we het hebben over Zelensky en zijn corrupt clubje? Die man is geen haar beter dan Poetin maar werd wel op een heldenverhoog geplaatst.
 • Ludwig Vandecappelle

  4 maanden geleden
  Verkoop dat schip en doneer de opbrengst aan Ukraïne
 • Greta Jacobs

  4 maanden geleden
  Ze kunnen nu allemaal bij hunne kameraad gaan wonen, wegens op een ander niet meer welkom.
 • Walter Lippens

  4 maanden geleden
  Pure waanzin. Die mens is niet verantwoordelijk voor de oorlog. Dus handen af van zijn eigendom.
 1. Wat staat er op het spel voor voormalig president Trump na FBI-inval? VTM NIEUWS-journaliste Romina Van Camp: “Inval bij een oud-president is ongezien”
  Play

  Wat staat er op het spel voor voormalig president Trump na FBI-in­val? VTM NIEUWS-journalis­te Romina Van Camp: “Inval bij een oud-president is ongezien”

  De Amerikaanse inlichtingendienst is het huis van voormalige Amerikaanse president Donald Trump in Palm Beach, Florida binnengevallen. De inval zou kaderen in een onderzoek naar de manier waarop Trump tijdens zijn presidentschap en na zijn vertrek uit het Witte Huis omging met officiële documenten. “Ze hebben zelfs een huiszoekingsbevel afgegeven, wat er op kan wijzen dat hij betrokken is bij een ernstige misdaad”, aldus VTM NIEUWS-journaliste Romina Van Camp.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Complotdenker Alex Jones betaalt mogelijk maar fractie van miljoenenboete
  Play

  Complotden­ker Alex Jones betaalt mogelijk maar fractie van miljoenen­boe­te

  De Amerikaanse complotdenker Alex Jones hoeft mogelijk maar een klein deel van de 45,2 miljoen dollar (44,4 miljoen euro) die hem vorige week door een jury in Texas werd opgelegd te betalen. Het gaat namelijk om een zogeheten "bestraffende schadevergoeding", die in de staat Texas maximaal 750.000 dollar kan zijn als het slachtoffer geen financiële schade heeft geleden, zoals in deze zaak het geval is.