Stacey Castor, Bonnie Parker, Andrea Yates, Klara Mauerova en Griselda Blanco.
Volledig scherm
Stacey Castor, Bonnie Parker, Andrea Yates, Klara Mauerova en Griselda Blanco. © rv

Een moeder die het vlees van haar kinderen opat en vijf andere vrouwelijke criminelen die niet op de “Most Wanted”-lijst staan

Dat niet alleen mannen in staat zijn tot het plegen van gruwelijke feiten bewijst Hilde Van Acker (56). Van Acker is de Belgische moordenares die op de ‘Most Wanted’-lijst van Europol staat. Volgende vijf vrouwen gingen echter nog een stapje verder en zijn een van de meest beruchte vrouwelijke criminelen in de (recente) geschiedenis.

4 reacties

 • Jasmine Daneels

  2 jaar geleden
  Een vrouw die haar kinderen vermoordt, verdient inderdaad levenslang.Als ze haar vrijlaten kan ze opnieuw beginnen moorden.Levenslang zou levenslang moeten zijn, laat haar nooit meer vrij!
 • monique hermans

  2 jaar geleden
  Inderdaad de moeder die haar vijf kinderen vermoorde is al vrij en een heleboel anderen die levenslang verdienen maar in Belgen worden de slachtoffers gestraft.
 • Nikolaas Bouman

  2 jaar geleden
  In België was er ook een vrouw die haar 5 kinderen ombracht en die loopt al lang weer vrij rond!
 • Caroline Poelmans

  2 jaar geleden
  Ideaal artikel om te lezen vooraleer de schoonmoeder of bazin op bezoek komt of moeder de vrouw merkt dat de sokken niet in de wasmand liggen . Het kan toch nog net iets erger . Net... Schrikbarende vrouwmensen, dedju !