Jan de Graaf uit Driebergen won twee jaar geleden 100.000 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan de Graaf uit Driebergen won twee jaar geleden 100.000 euro. © William Hoogteyling

Een maand na het winnen van 100.000 euro ging Jan scheiden: “We zeiden dat we nieuwe badkamer wilden”

De jaarwisseling was weer de tijd van de grote geldprijzen, maar wat doe je eigenlijk als je een flink bedrag wint in de loterij? De 61-jarige Nederlander Jan de Graaf won twee jaar geleden 100.000 euro. Dit is wat hij ermee deed.

6 reacties

 • Alice Vervoort

  5 maanden geleden
  Toch altijd leuk, mensen die met “weinig” content zijn.
 • Annie Plessers

  5 maanden geleden
  Wendy van meel niet altijd waar watje schreef.ik heb gevochten voor mij relatie en telkens leugens moeten slikken en slagen in ontvangs nemen dus Ben niet zomaar snel weggegaan heeft 4jaar geduurd
 • Frank Joos

  5 maanden geleden
  Met 1 miljoen € was hij waarschijnlijk nog blijer geweest.
 • Wendy Van Meel

  5 maanden geleden
  De dag van vandaag blijven mensen bij elkaar voor de verkeerde dingen. Mensen willen niet meer vechten voor hun relatie. Direct gaan lopen is het enigste wat ze kennen.
 • Patrick Verschelde

  5 maanden geleden
  Amai, 100 k, die zullen rap weg zijn.
 1. Grootvader en moeder van schutter Texas getuigen: “Als ik wist dat hij wapens had, dan had ik hem aangegeven”
  Play

  Grootvader en moeder van schutter Texas getuigen: “Als ik wist dat hij wapens had, dan had ik hem aangegeven”

  De Verenigde Staten verkeren in shock nadat een 18-jarige schutter negentien schoolkinderen en twee leraren heeft doodgeschoten in Texas. De grootvader van de jonge dader heeft nu voor het eerst gereageerd. Hij had er geen idee van dat de jongeman vorige week wapens had gekocht. Hij beschreef hem als een rustige tiener die het grootste deel van zijn tijd alleen op zijn kamer doorbracht. Ook de moeder van de schutter getuigde dat haar zoon “niet gewelddadig”was.
 2. Nieuw DNA-onderzoek onthult geheimen over inwoners van Pompeii: “Deze man was te ziek om te vluchten van vulkaanuitbarsting”

  Wetenschap­pers lossen 90 jaar oud mysterie van Pompeii op: waarom probeerden deze twee slachtof­fers niet te vluchten?

  Wetenschappers hebben nieuwe “genetische geheimen” onthuld na onderzoek van de stoffelijke resten van inwoners van de Romeinse stad Pompeii, die in 79 na Christus met as werd bedekt na de uitbarsting van de Vesuvius. Het gaat meer bepaald om het DNA uit de beenderen van een man en een vrouw, die reeds in 1933 werden opgegraven. Het is de eerste keer dat een volledige reeks genetisch materiaal, of een ‘genoom’, van een Pompeijaan wordt ontcijferd. Daarmee hebben de wetenschappers een mysterie van maar liefst 90 jaar kunnen oplossen. Zo blijkt nu dat de twee slachtoffers niet probeerden te vluchten tijdens de uitbarsting omdat de man daarvoor te ziek was.