Don Carminati.
Volledig scherm
Don Carminati. © VTM Nieuws

Een jaar geleden veranderde kerk van Don Carminati in massamortuarium: “Irreëel dat ik in zo’n nachtmerrie beland was”

Terug naar Lombardije“Het overkomt me soms dat ik terugdenk en me afvraag: is dit echt gebeurd? Het leek me irreëel en onmogelijk dat ik in zo’n nachtmerrie beland was.” De emotionele reactie van Don Carminati spreekt boekdelen. De priester zag zijn kerk in het begin van de coronapandemie veranderen in een massamortuarium. Robin Ramaekers ging hem nu voor de reportagereeks ‘Terug naar Lombardije’ opnieuw opzoeken.

1 reactie

 • Lecocq Daniel

  6 dagen geleden
  Maar waarom werden die doden anoniem begraven? Daar is toch geen enkele reden toe. En waarom honderden kilometers verder? Dit hele verhaal is wel heel eigenaardig.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras