Catherine (73) en George (76) Peacock werden in 1989 doodgestoken in hun huis in de Amerikaanse staat Vermont.
Volledig scherm
Catherine (73) en George (76) Peacock werden in 1989 doodgestoken in hun huis in de Amerikaanse staat Vermont. © Vermont State Police

Eén druppel bloed leidt 33 jaar na dubbele moord tot arrestatie in VS: vermoordde schoonzoon Catherine (73) en George (76) met meerdere messteken?

Meer dan dertig jaar na de dubbele moord op Catherine (73) en George (76) Peacock in de Verenigde Staten is er een verdachte gearresteerd. De doorbraak in de cold case gebeurde na nieuwe analyse van een druppel bloed die in de wagen van de verdachte was gevonden.

 1. Rusland laat Roger Waters spreken op de VN-Veiligheidsraad: “Wat is het volgende? Mr. Bean?”
  9

  Rusland laat Roger Waters spreken op de VN-Veilig­heids­raad: “Wat is het volgende? Mr. Bean?”

  Rusland heeft Pink-Floyd-medeoprichter Roger Waters gevraagd om de VN-Veiligheidsraad toe te spreken tijdens een vergadering die aangevraagd is door Moskou om de levering van wapens aan Oekraïne te bespreken. In het verleden heeft de zanger zich al negatief uitgelaten tegen de westerse wapenleveringen. “Russische diplomatie was vroeger serieus. Wat is het volgende? Mr. Bean?” zei een anonieme diplomaat van de VN-Veiligheidsraad.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.