Toen de 24-jarige verdachte, Adrian Oswaldo Sura Reyes, zondagmorgen lokale tijd door de politie werd weggeleid, bracht hij niet meer uit dan “sorry”.
Volledig scherm
Toen de 24-jarige verdachte, Adrian Oswaldo Sura Reyes, zondagmorgen lokale tijd door de politie werd weggeleid, bracht hij niet meer uit dan “sorry”. © Getty/Times Leader

Eén dode en 17 gewonden nadat wagen inrijdt op menigte in Pennsylvania, 24-jarige bestuurder zegt “sorry”

Verenigde StatenIn de Amerikaanse staat Pennsylvania zijn gisteren één dode en zeventien gewonden gevallen nadat een wagen is ingereden op een menigte. Dat meldt de lokale politie. De verdachte, de 24-jarige Adrian Oswaldo Sura Reyes, is opgepakt. De man zou na de crash ook nog een vrouw hebben aangevallen en vermoord, aldus de politie. 

 1. Saoedische kroonprins MBS beroept zich op immuniteit in VS-rechtszaak over moord op journalist Jamal Khashoggi

  Saoedische kroonprins MBS beroept zich op immuniteit in VS-rechtszaak over moord op journalist Jamal Khashoggi

  De Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman, ook wel MBS genoemd, voelt zich beschermd tegen mogelijke strafrechtelijke vervolging nu hij benoemd is tot minister-president van zijn land. Na de moord op Jamal Khashoggi, de journalist die zich kritisch uitliet over de Saoedische regering, had zijn verloofde Hatice Cengiz klacht ingediend in de VS tegen Bin Salman en anderen die verdacht worden van betrokkenheid bij de dood van Khashoggi.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.