Bill en Melinda op een foto uit 2016. Toen hielden ze nog als twee verliefde pubers elkaars handje vast, nu hebben ze besloten om uit elkaar te gaan. "We geloven niet langer dat we kunnen groeien als koppel."
Volledig scherm
PREMIUM
Bill en Melinda op een foto uit 2016. Toen hielden ze nog als twee verliefde pubers elkaars handje vast, nu hebben ze besloten om uit elkaar te gaan. "We geloven niet langer dat we kunnen groeien als koppel." © Photo News

Een berekende love story die de levens van velen veranderde: het levensverhaal van Bill en Melinda Gates

Toen Bill en Melinda Gates elkaar leerden kennen, was het niet hun sneller kloppende hart dat bepaalde dat ze zouden trouwen, maar hun verstand. In de beslissing om te scheiden, heeft de ratio opnieuw de bovenhand gehaald: “We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als koppel”, oftewel: 1+1 is niet langer 3. Hoe ze elkaar leerden kennen, samen dankzij hun miljarden de levens van miljoenen mensen verbeterden en hoe ze nu uit elkaar gaan.

 1. Verkiezingen VK: Conservatieven van Johnson winnen in Labour-stad Hartlepool
  1

  Verkiezin­gen VK: Conserva­tie­ven van Johnson winnen in La­bour-stad Hartlepool

  48 miljoen mensen in het Verenigd Koninkrijk mochten gisteren gaan stemmen op ‘Super Thursday’, waarbij in zowel Engeland als Schotland en Wales lokale verkiezingen werden gehouden. De stembusslag wordt gezien als een graadmeter voor de Schotse én mogelijk zelfs Welshe onafhankelijkheidskoorts en is ook voor de conservatieve Britse premier Boris Johnson een belangrijke populariteitstest. Zijn partij scoort alvast in de stad Hartlepool, waar de conservatieven een parlementszetel afsnoepen van oppositiepartij Labour, die de zetel sinds 1974 bezette.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”