"David (tweede van rechts) en Louise Turpin (eerste vrouw van links) pleiten onschuldig op alle beschuldigingen van de Perris-folterzaak", liet het openbaar ministerie van Riverside County weten. Het koppel moet op 23 februari opnieuw voor de rechtbank verschijnen.
Volledig scherm
"David (tweede van rechts) en Louise Turpin (eerste vrouw van links) pleiten onschuldig op alle beschuldigingen van de Perris-folterzaak", liet het openbaar ministerie van Riverside County weten. Het koppel moet op 23 februari opnieuw voor de rechtbank verschijnen. © REUTERS

Echtpaar dat 13 kinderen folterde pleit onschuldig en riskeert 94 jaar cel, verwaarloosd meisje plande ontsnapping al twee jaar

Het koppel uit Californië dat hun dertien kinderen opgesloten hield in hun woning, is vandaag officieel aangeklaagd voor onder andere foltering, kindermisbruik en onrechtmatige opsluiting. Volgens de openbare aanklagers werden de kinderen geslagen, uitgehongerd en vastgeketend.

35 reacties

 • jan tobbak

  5 jaar geleden
  ik vind het al misdadig 13 kinderen op deze overvolle wereld zetten
 • Roos Desreveaux

  5 jaar geleden
  dit geval is ver van ons deur, maar ook in belgenland is dit schering en inslag maar op kleinere schaal natuurlijk, als een kind signalen heeft van verwaarlozing of geveld, dat moet dit door de school, leraren, familie direct doorgegeven worden aan diensten die instaan voor de bescherming van het kind.ieder oprecht mens is eigenlijk verantwoordelijk
 • Antoon De Wachter

  5 jaar geleden
  Dat die volwassen "kinderen" hier nooit iets aan deden verwondert me het meest en is bijna niet voor te stellen!
 • Godfrey Vaes

  5 jaar geleden
  Waarom zijn ze niet ontsnapt in Disney land ??
 • José coolsaet

  5 jaar geleden
  De omgeving en de school hebben niets opgemerkt! Eigenaardig, een grote groep kinderen waarvan niet wordt gezien dat het fout loopt.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.