Echtgenoot Jonathan Daval was aanwezig op een stille mars enkele dagen na de vondst van het verkoolde lichaam van zijn vrouw Alexia. Deze ochtend is hij opgepakt.
Volledig scherm
Echtgenoot Jonathan Daval was aanwezig op een stille mars enkele dagen na de vondst van het verkoolde lichaam van zijn vrouw Alexia. Deze ochtend is hij opgepakt. © AFP

Echtgenoot van vermoorde Franse jogster blijft aangehouden: "Zijn bandensporen werden in de buurt gevonden"

In het onderzoek naar de moord op de Franse jogster Alexia Daval is gisterochtend de echtgenoot van het slachtoffer opgepakt in zijn woning in Gray. Dat melden Franse media. Hij wordt ervan verdacht zijn vrouw te hebben vermoord tijdens een echtelijke ruzie, maar zelf ontkent hij dat. De moord op de jonge vrouw zorgde eind vorig jaar voor opschudding bij onze zuiderburen.

1 reactie

 • ANN LIMBOS

  5 jaar geleden
  Hij is nog altijd zeer sereen. Zal wel zijn. Heeft genoeg tijd gehad om zijn sporen uit te wissen.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.