De Grote Markt in Brussel tijdens de kerstperiode vorig jaar.
Volledig scherm
De Grote Markt in Brussel tijdens de kerstperiode vorig jaar. © AP

ECDC waarschuwt Europese landen: “Kerst kan coronahaard worden, neem daarom snel maatregelen”

De Europese gezondheidsdienst ECDC waarschuwt voor de feestdagen. Kerst en Nieuwjaar zouden de lont in het kruitvat kunnen zijn van een nieuwe golf besmettingen, klinkt het. Europese landen die nog geen actie ondernomen hebben, krijgen daarom de raad om dringend coronaregels in te voeren. Concreet wordt daarbij gedacht aan thuiswerk, reisbeperkingen en een maximum op het aantal bezoekers in huis. Het ECDC verwacht dat dergelijke maatregelen tot ver in het nieuwe jaar nodig zijn.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.