Duizenden mensen betogen in Wenen, Rome, Zagreb en Amsterdam tegen verplichte vaccinatie en coronamaatregelen

In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zijn zaterdag 35.000 mensen op straat gekomen om te protesteren tegen de verplichte vaccinatie. Dat blijkt uit nieuwe schattingen van de politie. In Rome protesteerden duizenden mensen tegen de coronapas en ook in de Kroatische hoofdstad Zagreb kwamen duizenden mensen op straat. In Amsterdam en Breda kwamen demonstranten ook op straat, ondanks de afgelasting na de rellen in Rotterdam gisteren. 

 1. Politie verwacht morgen enkele duizenden deelnemers op betoging tegen coronamaatregelen: “Onze manschappen zullen massa begeleiden”
  brussel

  Politie verwacht morgen enkele duizenden deelnemers op betoging tegen coronamaat­re­ge­len: “Onze manschap­pen zullen massa begeleiden”

  Morgen zondag vindt in Brussel een betoging plaats tegen de coronamaatregelen. “Die betoging werd aangevraagd en toegestaan”, bevestigt woordvoerster van de Brusselse politie Ilse Van de keere. “We verwachten ons aan enkele duizenden deelnemers. Onze mensen zullen de massa begeleiden vanaf het Noordstation tot aan de Kleine Wetstraat, zoals dat altijd het geval is bij een toegestane betoging.”
 2. Profbokser deelt indrukwekkende video van dochtertje: Talaya (7) verliest schoen bij start 200 meter spurt, maar geeft niet op

  Profbokser deelt indrukwek­ken­de video van dochtertje: Talaya (7) verliest schoen bij start 200 meter spurt, maar geeft niet op

  Haar papa is een profbokser die na 38 kampen nog altijd ongeslagen is, maar de zevenjarige Talaya Crawford is duidelijk zelf ook een talentje. Het meisje verloor vorige zaterdag al bij de start van een loopwedstrijd haar schoen, maar van opgeven wilde ze totaal niet weten. Terecht, zo bleek. De trotse vader, Terence ‘Bud’ Crawford, postte op Instagram een video van de indrukwekkende prestatie van zijn dochtertje.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 4. Drugsmilieu neemt wraak op aanslagpleger. Woning in Borsbeek zes keer beschoten: “Mijn vrouw hoorde schoten en daarna reed een auto in volle vaart weg.”
  Borsbeek/Deurne

  Drugsmili­eu neemt wraak op aanslagple­ger. Woning in Borsbeek zes keer beschoten: “Mijn vrouw hoorde schoten en daarna reed een auto in volle vaart weg.”

  Een woning in de Karel Soetelaan in Borsbeek is in de nacht van dinsdag op woensdag beschoten met een vuurwapen. Daarbij vielen geen gewonden, maar een link met het drugsmilieu wordt wel onderzocht. Volgens onze informatie is het slachtoffer dat in het beschoten huis woont zelf een bekende in enkele drugsdossiers, evenals verdachte in het onderzoek naar een granaataanslag op de voormalige dansschool Roels aan de Boterlaarbaan in Deurne.