AP
Volledig scherm
© AP

Duizenden demonstreren in Amerikaanse Vrouwenmars tegen Trump

UPDATEDuizenden, vooral vrouwelijke demonstranten, hebben zaterdag in Washington geprotesteerd tegen de kandidaat voor het Hooggerechtshof van president Donald Trump. Ook riepen zij op Trump weg te stemmen bij de verkiezingen van 3 november.

3 reacties

 • Erwin Van Roy

  1 jaar geleden
  Mike en Lieven dat is dan toch wat jullie willen geloven. Want in alle Staten dat is onmogelijk. Maar jullie zullen ook de eerste zijn die van verkiezing fraude zullen spreken als hij verliest. Zelf al is er bewezen geweest dat de enigste fraude in de VS werd gedaan door Republikeinen. Maar ja als je alleen leest wat je wil lezen kom je er niet hoor.
 • Lieven Vermandere

  1 jaar geleden
  Zeer juist Mike Bemelmans. Het is niet wat de mainstream media wil laten horen....tot ze uiteindelijk voor voldongen feiten staan.
 • Ed Buun

  1 jaar geleden
  Trump zal alle staten met een grote meerderheid winnen, dat staat nu al voor 100% vast als men naar de Big Data op het internet kijkt. Internet data liegt niet, deze data is correct en geeft perfect weer wat mensen doen en denken.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.