18.000 Catalanen trokken de straat op in Madrid.
Volledig scherm
18.000 Catalanen trokken de straat op in Madrid. © AFP

Duizenden Catalanen betogen in Madrid

In de Spaanse hoofdstad Madrid zijn vandaag duizenden Catalanen op straat gekomen. Ze eisen de vrijlating van de Catalaanse separatisten waartegen een proces loopt.

5 reacties

 • Nicca Vermeirsch

  3 jaar geleden
  Een stel oproerkraaiers die vechten voor een verloren zaak. Een sterk Europa om te concurreren tegen de wereldmarkten. Stop de waanzin met kleine regio’s ! Ze zouden die gasten beter opsluiten !
 • Andre Vastenavont

  3 jaar geleden
  Volgens de organisatoren 120.000, volgens de politie 18.000. Er waren 500 bussen (x50) 9 treinen, gecharterde vliegtuigen en dan was er nog prive-vervoer. Nee, het waren er wellicht geen 120.000. Maar als je als media enkel het officiële aantal geeft, toont dat aan welke kant je kiest.
 • Roger Deprez

  3 jaar geleden
  Vrijheid van mening en geweldloos moet kunnen zeker weten.
 • Jos Huibers

  3 jaar geleden
  500 bussen met 50 man, is al 25000, zonder al diegene die met trein of eigen vervoer gingen, wat zijn de media toch kritisch geworden?
 • Jens van den Broeck

  3 jaar geleden
  Prachtig. Samen sterk tegen de linkse EU-dictatuur!
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.