Betogers tegen de top van de G7 in het zuiden van Duitsland zijn slaags geraakt met de politie. Meerdere personen raakten gewond.
Volledig scherm
Betogers tegen de top van de G7 in het zuiden van Duitsland zijn slaags geraakt met de politie. Meerdere personen raakten gewond. © ANP

Duizenden betogers vragen G7 meer inspanningen tegen armoede en staatstoezicht

G7Een dag voor het begin van de G7-top in Beieren zijn duizenden betogers op straat gekomen om te protesteren tegen globalisering, armoede en staatstoezicht. "Samen strijden we tegen kapitalisme, racisme en oorlog", prijkte vandaag op een spandoek aan de kop van de protestmars door het Duitse Garmisch-Partenkirchen. Een gigantische politiemacht - er waren meer politieagenten dan betogers - kon opstootjes niet vermijden.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).