Volgens Bild wil de regering van Merkel dat ongevaccineerden nergens meer binnen mogen.
Volledig scherm
Volgens Bild wil de regering van Merkel dat ongevaccineerden nergens meer binnen mogen. © EPA

Duitsland plant strenge maatregelen: “Ongevaccineerden nergens meer welkom”

In de strijd tegen de vierde coronagolf wil de Duitse regering dat ongevaccineerden “nergens meer binnen mogen”. Volgens de Duitse krant Bild staat dat in de coronaplannen van Berlijn voor de herfst en winter. Het dagblad spreekt over snoeiharde maatregelen.

158 reacties

 • Kim Verpoorter

  1 maand geleden
  En dan zeggen ze dat er een wet van de privacy is en we een eigen keuze hebben? Blijkbaar niet dus hé want dit komt ook nog hier…
 • Robbert Vandendorpe

  1 maand geleden
  Ben zelf gevaccineerd maar zulke maatregelen zijn toch beangstigend. Her feit dat men mag sancties opleggen omdat jij beslist om iets niet in je eigen lichaam te duwen. Hoesje het draait of keert, wij zijn proefkonijnen en ik geef mensen die het niet willen geen ongelijk. Maar nu worden deze mensen stilaan behandeld als parias. Men klaagde overlaatst het radicalisme aan van de Sharia etc... maar dit is niet veel beter.
 • robert henneman

  1 maand geleden
  voila Europa, dit kan,(en is goed) zonder inmenging van Europa. blaas geldverslindend,vertraagd europa op en elk land terug zoals tevoren met controles aan de grenzen.
 • joris peeters

  2 maanden geleden
  Met Duitse degelijkheid. Zo moet het en niets anders. Anders krijgen we dit beestje nooit onder controle.
 • Freddy Duschek

  2 maanden geleden
  Tot zover de vrijheid en het niet verplichte vaccin. Wanneer gaat dit circus stoppen en door wie? Het gewone volk mag werken , belastingen betalen en sterven tot meerdere glorie van de rijken der aarde
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. 12- tot 15-jarigen lopen warm voor eerste vaccin: “Ik wil m’n grootouders kunnen knuffelen”
  PREMIUM
  Roeselare/Rumbeke/Dadizele

  12- tot 15-jarigen lopen warm voor eerste vaccin: “Ik wil m’n grootou­ders kunnen knuffelen”

  Het enthousiasme om gevaccineerd te worden is groot bij de 12- tot 15-jarigen in de eerstelijnszone Midden-West-Vlaanderen. De voorbije 14 dagen kwamen er al meer dan 1.100 jongelui van die leeftijdsgroep langs in het vaccinatiecentrum in Expo Roeselare achter hun eerste Pfizerprik. “Ik wil de lessen volgend jaar graag in de klas volgen in plaats van via de computer”, zegt Mathieu Degryse (12).