getty
Volledig scherm
© getty

Duitsland beschouwt Antwerpen niet langer als risicogebied, wél heel Spanje

Duitsland beschouwt de provincie Antwerpen niet langer als een risicogebied voor het coronavirus. Brussel blijft wel nog op de lijst van risicogebieden van het Robert Koch-instituut staan. Dat heeft nu ook heel Spanje als risicogebied ingekleurd.

0 reacties

 1. IN BEELD. Indrukwekkende taferelen op Spaanse “kastelenwedstrijd”
  Play

  IN BEELD. Indrukwek­ken­de taferelen op Spaanse “kastelen­wed­strijd”

  Sinds 1932 wordt in het Catalaanse Tarragona tweejaarlijks de prestigieuze “kastelenwedstrijd” gehouden. De belangrijkste castelleras-groepen uit heel Catalonië komen dan samen om deel te nemen aan de wedstrijd die als doel heeft de meest indrukwekkende “menselijke kastelen” te bouwen. De traditie ontstond aan het einde van de 18e eeuw en is typisch voor de Catalaanse cultuur. De beelden spreken voor zich.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.