AP
Volledig scherm
© AP

Duitse zeilboot pikt 34 vluchtelingen op op Middellandse Zee

Een in Duitsland geregistreerde zeilboot heeft op de Middellandse Zee 34 migranten opgepikt. De reddingsmissie wacht nu op hulp van de Maltese of Italiaanse kustwacht, meldt de organisatie ResQship dinsdag op Twitter. Onder de geredde vluchtelingen zijn 15 kinderen en een zwangere vrouw.

2 reacties

 • Anita Billen

  2 maanden geleden
  Heel veel Belgen denken zoals jou Maurice Van der Leene, ik ook. Alle Europese politiekers zouden beter eens goed nadenken wat deze migratie/vluchtelingen voor europa meebrengt. Want zij vertikken het om zich aan te passen en te gaan weken want hier is alles voor niets in hun ogen waant ZIJ hebben daar recht op.
 • Maurice Van der Leene

  2 maanden geleden
  Als dat aan deze tempo blijft voortgaan gaan er omdenduur meer imigranten zijn dan eigen volk ! Wie gaat dat allemaal blijven betalen ? Onze klein en achter klein kinderen ! hewel deze gaan een mooie toekomst te gemoed in armoede leven door toedoen van onze opendeurdag politiek. Eerst voor anderen zorgen en als er nog wat overschiet eigen volk maar deze zullen pech hebben er zal niets meer overschieten zoals gewoonlijk !
 1. Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij
  Livios

  Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij

  Bladeren en ander vuil zijn tyische boosdoeners bij verstopte dakgoten en regenpijpen. Door je dak en dakgoten in de herfst vrij te maken en ze ’s winters zo te houden, zorg je dat water altijd probleemloos weg kan. Tijdens een langere vorstperiode kunnen sneeuw en ijs de waterafvoer blokkeren, wat je heel wat schade kan opleveren. Controleer daarom regelmatig op verstoppingen en houd je dakgoot bladvrij. Bouwsite Livios legt uit hoe je dat doet.