via REUTERS
Volledig scherm
© via REUTERS

Duitse topviroloog waarschuwt voor “krachtigere tweede coronagolf”

Christian Drosten is een Duitse topviroloog naar wie geluisterd wordt. Hij waarschuwt voor een tweede golf van corona-infecties, die weleens uit de hand zou kunnen lopen. Het is opvallend dat net een Duitser dit aankaart, omdat zijn land sinds het begin geroemd wordt voor de aanpak van de pandemie.

45 reacties

 • ludo sprangers

  2 jaar geleden
  Wij hebben ook goeie virologen maar de politici (voorgaande flop regering ) gaven geen gevolg aan de goede raad. Die waren alleen met zichzelf bezig!
 • Thomas Anderson

  3 jaar geleden
  Het is op komst de uitleg zal zijn dit kon niemand inschaten!
 • Michel Oyen

  3 jaar geleden
  Funshoppen dat zag ik gisteren in een tuincentrum. Iedereen kriskras door elkaar. 30 min vergeet het . Veel zonder kar. Dan op sommige plaatsen staan de tafels met plantgoed te dicht op elkaar. Iedereen door elkaar potje vast nemen potje terugzetten. Man man zo gaan we er niet geraken. Ook van het personeel niemand die het begeleide wat ik toch verwachtte. Mensen houden zich niet aan de regels of denken dat ze onaantastbaar zijn. Meer controle lieftst gezondverstand is ver zoek bij vele.
 • Godot Lilly

  3 jaar geleden
  Lieft wel niet in mijn verlof, mag wel rond oktober, november, december lekker lang kerst verlof. En tegen dan een vaccin graag, voor de westerse wereld eerst.
 • Paul Roymans

  3 jaar geleden
  Als je het aantal doden van Belgie en Duitsland vergelijkt dan kan je met grote zekerheid stellen dat te snelle versoepeling van de maatregelen bij ons een tweede golf zal veroorzaken.
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.