Enkele opsporingsfoto's die de politie verspreidde naar aanleiding van de ontsnappingen.
Volledig scherm
Enkele opsporingsfoto's die de politie verspreidde naar aanleiding van de ontsnappingen. © Bild

Duitse politie wil ontsnapte gevangenen klissen. Maar met deze opsporingsfoto's wordt het een aartsmoeilijke klus

Op 5 dagen tijd zijn 9 gedetineerden ontsnapt uit een Berlijnse gevangenis. De Duitse politie wil ze opnieuw inrekenen. Maar de ronduit erbarmelijke opsporingsfoto's zullen vermoedelijk weinig bruikbare tips opleveren. Dat meldt de Duitse krant Bild.

7 reacties

 • Paul De Mol

  5 jaar geleden
  Hun privacy moet toch beschermd worden.
 • Daniël Maenhaut

  5 jaar geleden
  Die komen mij bekend voor... maar de politieke correctheid gebiedt mij om er geen stempel op te plakken... het zijn "duistere figuren" !!!
 • Ben Strubbe

  5 jaar geleden
  Of misschien mogen ze niet gevonden worden. Vandaag heerst in Duitsland een absoluut verbod om te verwijzen naar de criminele feiten van 'vluchtelingen'. Kwestie van de publieke opinie niet teveel in de kaart te spelen. 'Merkel schafft es.'
 • Johan Vancaneghem

  5 jaar geleden
  Ze hadden ze nog niet in bleekwater gestoken...
 • Trudy Flameyn

  5 jaar geleden
  Scan en fax, amai modern zeg. Direct verzenden per mail nog nooit van gehoord ?
 1. Onderzoek op haarlokken werpt licht op Beethovens doodsoorzaak én zijn afstamming: “Ergens zit er een buitenechtelijk kind”

  Onderzoek op haarlokken werpt licht op Beethovens doodsoor­zaak én zijn afstamming: “Ergens zit er een buitenech­te­lijk kind”

  Een genetische aanleg voor leverproblemen, een hepatitis B-infectie en zijn algemeen bekende voorliefde voor alcohol, speelden een belangrijke rol in de dood van Ludwig van Beethoven. Dat heeft een internationaal onderzoeksteam ontdekt door verschillende haarlokken van de wereldberoemde Duitse componist onder de loep te nemen. En ze ontdekten nog meer: zo blijkt de virtuoos genetisch niet verwant met alle andere Vlaamse Van Beethovens. In zijn stamboom zit er ergens in de directe vaderlijke lijn een buitenechtelijk kind.