Screenshot Bild via Twitter
Volledig scherm
© Screenshot Bild via Twitter

Duitse politie is ramptoeristen spuugzat, filmer uit auto gehaald en naar crash gebracht

Schaamteloos een dodelijk ongeluk filmen en daarmee de hulpverleners gruwelijk in de weg lopen. De Duitse politie is de ramptoeristen in het verkeer spuugzat. Afgelopen zondag werd een automobilist door de politie uit zijn auto gehaald omdat hij met zijn smartphone beelden van een crash maakte. Een video daarvan gaat viraal op het internet.

27 reacties

 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  WILLY ZACHEL ,tevens zouden zijn kinderen en huisdieren uit zijn voogdij gehaald moeten worden ,moet zijn huis verbeurd verklaard worden ,zijn werkgever dient hem op staande voet te ontslaan en mag hij voortaan slechts in het openbaar de straat op als hij door middel van een ratel zijn medeburgers van zijn komst op de hoogte stelt zodat ze zich tijdig kunnen verwijderen en niet nodeloos in zijn omgeving hoeven te vertoeven Nah ,een flinke boete lijkt me wel genoeg
 • paul van gele

  1 maand geleden
  Men zou beter ook Facebook mede verantwoordelijk kunnen stellen omdat ze mee werken aan het verspreiden van video op namens met zware boetes. Als ze de belangrijkste persoon van de U.S Donald Trump kunnen weren dan zekerst deze foto's.
 • lodewijk maesen

  1 maand geleden
  hij moest onder dwang kijken...proficiat daarvoor dwang gebruiken alsof dat mag
 • WILLY ZACHEL

  1 maand geleden
  In beslag nemen alles zijn auto en zijn gsm
 • Lisette van Dijk

  1 maand geleden
  Auto moet niet meteen in beslag genomen worden, maar moet eerst gebruikt worden om zelf over je eigen gsm te rijden. Natuurlijk nadat je met je gsm een fikse boete betaald hebt! Pak mensen waar het pijn doet (auto, centen, gsm, privacy). Film dit alles als politie en gooi het ongecensureerd op internet.