Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images

Duitse politie breekt swingersfeestje op: deelnemers hielden onvoldoende afstand

In het Duitse Hamburg heeft de politie vrijdagavond laat een swingersfeestje in een flat opgebroken waarop 68 deelnemers waren afgekomen. Dat gebeurde nadat bleek dat de aanwezigen zich niet aan de coronamaatregelen hielden. Dat meldt een politiewoordvoerder zaterdag.

 1. Deze koppels overleefden overspel: “Zo dankbaar dat ik van mijn vrouw een tweede kans kreeg”
  PREMIUM

  Deze koppels overleef­den overspel: “Zo dankbaar dat ik van mijn vrouw een tweede kans kreeg”

  “De meeste dromen zijn bedrog.” Maar als Marco Borsato wakker wordt, dan droomt hij nog. Het vuur tussen hem en Leontine brandt immers weer volop, zo getuigt de foto die de zanger recent deelde op sociale media. Het koppel ging vorig jaar uit elkaar nadat bekend raakte dat hij was vreemdgegaan. Kan de vonk tussen ex-geliefden weer overslaan? En gaat vermorzeld vertrouwen dan in rook op? Twee koppels over hun ‘tweedekansliefde’.
 2. Russisch staatsgasbedrijf Gazprom dreigt nu ook gastoevoer via Oekraïne naar Europa stil te leggen
  80

  Russisch staatsgas­be­drijf Gazprom dreigt nu ook gastoevoer via Oekraïne naar Europa stil te leggen

  Na de lekken in de Nord Stream-aardgaspijpleidingen dreigt het Russische staasgasbedrijf Gazprom nu ook de Russische gastoevoer via Oekraïne stil te leggen. Dat heeft te maken met een conflict tussen Gazprom en het Oekraïense staatsgasbedrijf Naftogaz over het al dan niet nakomen van gascontracten. Gazprom laat woensdag weten met klem alle claims van Naftogaz te verwerpen. De impact is niet duidelijk, maar het doet vermoeden dat Rusland ook de gastoevoer die via Oekraïne naar Europa stroomt wil stilleggen.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Ongerustheid over ‘historische gok’ met Britse economie: “Rijken worden rijker en armen worden armer”
  49

  Ongerust­heid over ‘histori­sche gok’ met Britse economie: “Rijken worden rijker en armen worden armer”

  Wereldwijd groeit ongerustheid over de ‘historische gok’ die de nieuwe Britse premier Liz Truss neemt met de Britse economie. De Britten kiezen bij hun nieuwe koers resoluut voor ‘trickle-down’-economie. Maar wat is dat? De Nederlandse econoom en journalist Mathijs Bauman omschrijft het in ‘Nieuwsuur’ als volgt. “De rijken worden rijker en de armen worden armer.”