De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer.
Volledig scherm
De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer. © Christophe Gateau/dpa

Duitse minister is bereid meer politie naar Poolse grens te sturen tegen illegale migratie

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer is bereid meer politieagenten naar de grens met Polen te sturen in de strijd tegen illegale immigratie uit Wit-Rusland. Seehofer zei aan de krant Bild am Sonntag dat al 800 agenten van de Duitse federale politie aan de grens waren opgesteld en dat er “zo nodig” nog meer gestuurd kunnen worden.

1 reactie

 • Ives Ameel

  1 jaar geleden
  Nog zo een probleem waarmee Merkel ons opgeschept heeft.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!