Duitse journaliste smeert zich in met modder om reportage over watersnood ‘realistischer’ te maken

Een Duitse RTL-journaliste liet in een reportage uitschijnen dat ze actief betrokken was bij de opruimwerkzaamheden in het zwaar getroffen Bad Münstereifel in deelstaat Noordrijn-Westfalen. Susanne Ohlen had het in haar verslag over het leed van de lokale bevolking en riep het publiek op ook een handje toe te steken na de rampspoed. Iemand kon echter filmen hoe de journaliste zichzelf met modder besmeurde alvorens op antenne te gaan.

39 reacties

 • marc Deglin

  2 maanden geleden
  zo werken alle grote media's. de waarheid brengen is al langer niet meer commercieel.
 • Jean West

  2 maanden geleden
  Het zal tegen de muggen geweest zijn;
 • Pieter martens

  2 maanden geleden
  De media wil ons van alles wijsmaken, algemeen gemeengoed.
 • Rudy Coolen

  2 maanden geleden
  En dan is men verwonderd dat de media als fake news bestempeld worden en niemand ze nog wil geloven. Als we geen Amerikaanse toestanden willen, zullen we snel moeten veranderen.
 • Stephan Priem

  2 maanden geleden
  Is niks nieuws... knuffels of poppen doen het ook altijd goed in zulke ravage. Vroeger werd dit propaganda genoemd, nu gemeengoed.
 1. Dramatische introductie van neushoorns in Nederlands dierenpark: vrouwtje verdronken in waterpoel

  Dramati­sche introduc­tie van neushoorns in Nederlands dierenpark: vrouwtje verdronken in waterpoel

  De introductie van een neushoornmannetje in dierenpark Wildlands in het Nederlandse Emmen betekende een dramatisch einde voor één van de vrouwtjes van de zoo. Het dier verdronk donderdag bij een ongelukkige val in een waterpoel, na een vermoeiende achtervolging van het mannetje. Een tragisch ongeluk. Dierenarts Job Stumpel zag het voor zijn ogen gebeuren maar kon niets doen. “Je voelt je zo machteloos”, zegt hij.
 2. China boos over nieuw militair pact tussen VS, VK en Australië: “Koude-oorlogmentaliteit”

  China boos over nieuw militair pact tussen VS, VK en Australië: “Kou­de-oorlogmen­ta­li­teit”

  De Amerikaanse president Joe Biden heeft woensdag aangekondigd dat de VS een nieuw veiligheids- en defensiepact hebben afgesloten met het Verenigd Koninkrijk en Australië. De drie landen gaan geavanceerde technologieën delen om zo een gezamenlijk front te vormen tegen China, al zou dat land niet expliciet worden genoemd in de overeenkomst. China verwijt de drie landen in een reactie een “Koude Oorlog-mentaliteit” te hebben. Ook Frankrijk, dat een grote order misloopt, is op de tenen getrapt.