Duitse journaliste smeert zich in met modder om reportage over watersnood ‘realistischer’ te maken

Een Duitse RTL-journaliste liet in een reportage uitschijnen dat ze actief betrokken was bij de opruimwerkzaamheden in het zwaar getroffen Bad Münstereifel in deelstaat Noordrijn-Westfalen. Susanne Ohlen had het in haar verslag over het leed van de lokale bevolking en riep het publiek op ook een handje toe te steken na de rampspoed. Iemand kon echter filmen hoe de journaliste zichzelf met modder besmeurde alvorens op antenne te gaan.

39 reacties

 • marc Deglin

  1 jaar geleden
  zo werken alle grote media's. de waarheid brengen is al langer niet meer commercieel.
 • Jean West

  1 jaar geleden
  Het zal tegen de muggen geweest zijn;
 • Pieter martens

  1 jaar geleden
  De media wil ons van alles wijsmaken, algemeen gemeengoed.
 • Rudy Coolen

  1 jaar geleden
  En dan is men verwonderd dat de media als fake news bestempeld worden en niemand ze nog wil geloven. Als we geen Amerikaanse toestanden willen, zullen we snel moeten veranderen.
 • Stephan Priem

  1 jaar geleden
  Is niks nieuws... knuffels of poppen doen het ook altijd goed in zulke ravage. Vroeger werd dit propaganda genoemd, nu gemeengoed.
 1. Wie was Hadis Najafi, de Iraanse vrouw van 20 die doodgeschoten werd door de Iraanse politie?

  Wie was Hadis Najafi, de Iraanse vrouw van 20 die doodgescho­ten werd door de Iraanse politie?

  Hadis Najafi werd enkele dagen geleden doodgeschoten door de Iraanse politie tijdens een manifestatie in Karaj, op 20 kilometer van de hoofdstad Teheran. Journaliste en activiste Masih Alinejad kondigde op Twitter de dood van de jonge vrouw aan op 25 september. Najafi wordt inmiddels beschouwd als het symbool voor de protesten die losbarstten naar aanleiding van het overlijden van de 22-jarige Mahsa Amini, op haar beurt mishandeld omdat ze haar hidjab niet correct zou hebben gedragen. Maar wie was Hadis Najafi?
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.