Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Duitse jongen (13) dood door vallend verkeerslicht

Een 13-jarige jongen is in Duitsland door een vallend verkeerslicht om het leven gekomen. Het verkeerslicht in Giengen, een stadje in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, knakte doordat er een auto op botste.

0 reacties

 1. Held zonder vliegervaring die privévliegtuig veilig neerzette in Florida: “Het was ingrijpen of sterven”

  Held zonder vliegerva­ring die privévlieg­tuig veilig neerzette in Florida: “Het was ingrijpen of sterven”

  De 39-jarige Darren Harrison uit Florida aarzelde niet tijdens zijn privévlucht met een Cessna 208 toen de piloot het bewustzijn verloor. Hij zag hoe het toestel pijlsnel de diepte indook. “Ik besefte dat als ik niet zou ingrijpen, we zouden sterven”, zegt hij in een interview met ‘TODAY’. Harrison slaagde er met de hulp van de verkeersleiding in om het privévliegtuig veilig aan de grond te zetten.
 2. Schutter in supermarkt reed 370 kilometer om zo veel mogelijk zwarten te doden: “Hij vreesde voor een omvolking”
  Play

  Schutter in supermarkt reed 370 kilometer om zo veel mogelijk zwarten te doden: “Hij vreesde voor een omvolking”

  Payton Gendron heeft tijdens zijn moordende raid in de supermarkt in Buffalo bewust zwarte klanten geviseerd. Een blanke man die weerloos op de grond lag, spaarde hij. De schutter excuseerde zich zelfs bij hem, blijkt uit de beelden die hij zelf maakte. In het manifest dat hij achterliet, blijkt dat hij vreesde voor een omvolking. De schutter reed 370 kilometer omdat er in de wijk waar hij toesloeg veel zwarten wonen.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.