Kerncentrale Neckarwestheim
Volledig scherm
Kerncentrale Neckarwestheim © AP

Duitse economieminister ontkent mediaberichten over verlenging drie kerncentrales

Het Duitse ministerie van Economie heeft dinsdag formeel ontkend dat er al een beslissing is gevallen over de levensduurverlenging van drie Duitse kerncentrales deze winter. Onder meer de Wall Street Journal berichtte hierover, verwijzend naar verschillende regeringsbronnen in Berlijn. Maar dat werd dus meteen ontkend.

 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 2. Kan een gastaks van 500 euro bij ons ook werken? Enige manier om te doen bezuinigen is ons raken in portefeuille, volgens experts
  PREMIUM

  Kan een gastaks van 500 euro bij ons ook werken? Enige manier om te doen bezuinigen is ons raken in portefeuil­le, volgens experts

  Terwijl zowat alle Europese landen de energiefactuur voor hun bevolking proberen te drukken, voert Duitsland een bijkomende taks in van zo’n 500 euro per gezin. Het is de ultieme poging om het energieverbruik naar beneden te krijgen. En dat zou wel eens kunnen werken, oordelen experts, want uiteindelijk kijkt de consument maar naar één ding: z’n portefeuille.