Christian Brückner en Maddie McCann.
Volledig scherm
Christian Brückner en Maddie McCann. © BILD/EPA

Duits gerecht heeft nog altijd geen hard bewijs tegen Maddie-verdachte: “Er ontbreken nog stukjes van de puzzel”

Het Duits gerecht heeft nog altijd geen ‘smoking gun’ tegen Christian Brückner (43), de hoofdverdachte in de verdwijningszaak van de Britse peuter Madeleine McCann. Dat zegt Hans Christian Wolters, de Duitse procureur die belast is met de zaak. “Er ontbreken nog stukjes van de puzzel”, klonk het in een interview met de Portugese televisiezender RTP.

 1. Deze trekpleisters werden overspoeld door toeristen voor de pandemie, maar nu is alles anders: “Hier hangt weer de sfeer van de nineties”

  Deze trekpleis­ters werden overspoeld door toeristen voor de pandemie, maar nu is alles anders: “Hier hangt weer de sfeer van de nineties”

  Voor de pandemie kreunden heel wat reisbestemmingen onder het massatoerisme. Maar toen kwam het coronavirus en nu kan het contrast niet groter zijn. Van overvolle attracties naar de troosteloze leegte. Reisverboden, quarantaines en landelijke lockdowns dwingen de toerist om thuis te blijven. Hoe moet het nu verder met deze eens zo bruisende toeristische trekpleisters? Zo zien zij de toekomst.
 1. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is