De pakken cocaïne werden gevonden in de afvalbak.
Volledig scherm
De pakken cocaïne werden gevonden in de afvalbak. © AP

Duits bedrijf gooit pakken cocaïne met straatwaarde van 1 miljoen euro per ongeluk bij afval

Het personeel van een Duits logistiekbedrijf heeft verschillende pakken cocaïne met een straatwaarde van zo’n 1 miljoen euro per ongeluk bij het afval gegooid. Volgens de douanediensten had het personeel niet door dat de pakken, die verstopt zaten in een krat bananen, drugs bevatten. 

3 reacties

 • Rene Versmissen

  2 jaar geleden
  Dat is een gekende manier om spullen buiten te smokkelen . In de vuilbak , een kompaan komt dat er uit halen als dat opgehaald is . Het kan zijn dat het hier niet de bedoeling is geweest , maar dat is toch een gekende manier .
 • Bruno Verhoeven

  2 jaar geleden
  En ? Wat is het probleem?
 • Philippe Bultiau

  2 jaar geleden
  Op de juiste plek... en nog problemen van maken...
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.