Paul (22) (midden) en zijn moeder Maggie (52) Murdaugh zijn op 7 juni vermoord aangetroffen. Vader Alex en oudere broer Buster blijven achter. Foto rechts: Mallory Beach (19) verdronk in 2019 bij een fataal bootongeluk.
Volledig scherm
Paul (22) (midden) en zijn moeder Maggie (52) Murdaugh zijn op 7 juni vermoord aangetroffen. Vader Alex en oudere broer Buster blijven achter. Foto rechts: Mallory Beach (19) verdronk in 2019 bij een fataal bootongeluk. © Facebook - Screenshot YouTube

Dubbele moord op zoon en moeder prominente familie blijft nog onopgelost: Paul (22) kreeg doodsbedreigingen in nasleep fataal bootongeluk

South CarolinaBijna twee weken na de dubbele moord op Maggie (52) en haar zoon Paul (22) Murdaugh in VS-staat South Carolina blijft een doorbraak vooralsnog uit. Hun lichamen zijn op 7 juni ‘s avonds aangetroffen op hun omvangrijk domein in het landelijke Islandton en vertoonden schotwonden die met een semi-automatisch aanvalswapen en een geweer zijn toegebracht, staat in de bevindingen van de lijkschouwer.

3 reacties

 • Elisa deJong

  1 maand geleden
  Mijn dochter, jouw zoon… lijkt het. Maar waarom dan ook nog de moeder ombrengen.
 • dirk belis

  1 maand geleden
  De rijken in meestal Trump gezinde staten denken nog altijd dat ze boven de wet staan en meer waard zijn dan andere mensen en beseffen nog steeds niet dat die tijden"meestal" gedaan zijn.
 • johan vandeweghe

  1 maand geleden
  ja met geld kan je niet alles kopen ! soms wel bekopen .