Sjeik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum (38), zoon van de emir van Dubai, test Deep Dive Dubai uit.
Volledig scherm
Sjeik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum (38), zoon van de emir van Dubai, test Deep Dive Dubai uit. © faz3 (Instagram)

Dubai onthult diepste zwembad ter wereld: sjeik mag eerste duik nemen

Dubai, de stad met het hoogste gebouw ter wereld (Burj Khalifa), heeft nu ook het diepste zwembad. In totaal is het zwembad 60 meter diep en maakt het deel uit van een van de nieuwste attracties in Dubai: ‘Deep Dive Dubai’. De zoon van de emir van Dubai mocht de onderwaterwereld alvast verkennen.

  1. Oekraïense strijder van iconische foto in fabriek Azovstal overleeft belegering en krijgsgevangenschap, maar is fysiek nog maar schim van zichzelf

    Oekraïense strijder van iconische foto in fabriek Azovstal overleeft belegering en krijgsge­van­gen­schap, maar is fysiek nog maar schim van zichzelf

    Een foto van hem ging de wereld rond tijdens de wekenlange belegering van de Azovstalfabriek in de Oekraïense havenstad Marioepol. Toen het laatste bolwerk van verzet midden mei viel, werden de overgebleven Oekraïense strijders krijgsgevangen genomen. Mykhailo Dianov (42) overleefde het en werd afgelopen week vrijgelaten bij een gevangenenruil. Als een schim van zichzelf.