Illustratiebeeld Italiaanse politie
Volledig scherm
Illustratiebeeld Italiaanse politie © Getty Images/EyeEm

Drugsbendes opgerold bij razzia's in Sicilië

De Italiaanse politie heeft bij grote razzia’s in de omgeving van de Siciliaanse stad Messina twee drugsbendes opgerold. Dat meldt het persbureau Adnkronos dinsdag. Meer dan 25 verdachten zijn opgesloten, en vele anderen zijn onder huisarrest geplaatst.

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 2. Drugsbazen laten uithalers stikken in bloedhete container: “Stuur eerst foto van zakken cocaïne, dan komen we jullie redden”
  PREMIUM

  Drugsbazen laten uithalers stikken in bloedhete container: “Stuur eerst foto van zakken cocaïne, dan komen we jullie redden”

  “Tien zakken cocaïne opgraven uit een container en je hebt 70.000 euro verdiend. Wat denk je?” Gio S. windt er geen doekjes om wanneer hij met zijn jeugdvriend Alexis D.W. belt. De twee mannen laten zich op 24 juli 2019 in een container opsluiten, net op de warmste dag van het jaar. Het filmpje van hun redding wordt nationaal nieuws. Alexis D.W. vertelde vanmorgen op zijn proces hoe hij op het nippertje ontsnapte uit de snikhete container. Hij riskeert 40 maanden cel.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije