Restaurant Paganini in Überlingen. Inzet: Sebastiano Giorgi
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Paganini in Überlingen. Inzet: Sebastiano Giorgi © Paganini

Drugsbaas gebruikte slecht restaurant in Duits dorpje als dekmantel, tot hij tegen de lamp liep bij controle

Hij was de eigenaar van een Italiaans restaurant in Duitsland, maar wordt door politie gezien als een maffiapion met een grote cocaïnelijn via Antwerpen en Rotterdam. Het verhaal van Sebastiano Giorgi toont aan hoe de maffia zich wortelt in Europa.

 1. China wist bijna elk spoor van topactrice op het internet. Wat is er aan de hand?
  Play

  China wist bijna elk spoor van topactrice op het internet. Wat is er aan de hand?

  De populaire Chinese actrice Zhoa Wei (45) behoort tot het clubje van invloedrijke entertainers in China. Ze werd bekend dankzij haar rol in de televisieserie ‘My Fair Princess’ uit 1998. Maar ze groeide uit tot een echt fenomeen en vandaag is ze ook filmregisseur, popzangeres, en een echte zakenvrouw. Maar tegenwoordig vind je haar in China bijna niet meer terug op het internet. Waarom? China houdt letterlijk een grote schoonmaak.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.