Voor en na (dronebeelden)
Volledig scherm
Voor en na (dronebeelden) © rv

Dronebeelden tonen schade in Stoyanka: wat ooit een groot logistiek centrum was, is nu een puinhoop

In Stoyanka, ten westen van hoofdstad Kiev, werd een logistiek centrum op 6 maart gebombardeerd. De brand veroorzaakt een dikke zwarte rookpluim boven de stad. Enkele dagen na de bombardementen is de schade enorm: het gebouw is volledig vernield, het contrast is groot. 

18 reacties

 • Stefaan Nevejan

  4 maanden geleden
  Ik begrijp het allemaal niet zo goed meer, er zit daar veel meer achter. En sommigen weten wat!!
 • willy zachel

  4 maanden geleden
  De de wereld dit gewoon toelaat is wraakroepend ! Daar moet toch tegen opgetreden worden lid van NATO of géén lid zulke moordzuchtig gedrag heeft in onze tijd geen plaats Ze zouden ook het Russische volk moeten informeren en confronteren met de werkelijkheid want die zijn totaal misleid met deze situatie !
 • roger decuyper

  4 maanden geleden
  Waar wacht Rusland nog op de gaskraan toe te draaien , Europa mag alles go go Rusland go
 • mike milan

  4 maanden geleden
  Geen enkele Oekraïner gaat ooit voor een Rus werken,onderdanig zijn.daar zijn ze terecht veel te trots voor.Rusland kan dit prachtige land wel plat bombarderen.Maar blijven nooit…Er gaan veel Russen terug in een kist…
 • Willy Bogaert

  4 maanden geleden
  Russen algemeen zijn moordmachines ook in hun denken hebben ze geen waarden meer door hun jarenlange onderdrukking en het wegnemen van vrijheden door Stalinistisch regime .Het zijn wel hun soldaten De grote schrik is daar democratie .