Voor en na (dronebeelden)
Volledig scherm
Voor en na (dronebeelden) © rv

Dronebeelden tonen schade in Stoyanka: wat ooit een groot logistiek centrum was, is nu een puinhoop

In Stoyanka, ten westen van hoofdstad Kiev, werd een logistiek centrum op 6 maart gebombardeerd. De brand veroorzaakt een dikke zwarte rookpluim boven de stad. Enkele dagen na de bombardementen is de schade enorm: het gebouw is volledig vernield, het contrast is groot. 

18 reacties

 • Stefaan Nevejan

  5 maanden geleden
  Ik begrijp het allemaal niet zo goed meer, er zit daar veel meer achter. En sommigen weten wat!!
 • willy zachel

  5 maanden geleden
  De de wereld dit gewoon toelaat is wraakroepend ! Daar moet toch tegen opgetreden worden lid van NATO of géén lid zulke moordzuchtig gedrag heeft in onze tijd geen plaats Ze zouden ook het Russische volk moeten informeren en confronteren met de werkelijkheid want die zijn totaal misleid met deze situatie !
 • roger decuyper

  5 maanden geleden
  Waar wacht Rusland nog op de gaskraan toe te draaien , Europa mag alles go go Rusland go
 • mike milan

  5 maanden geleden
  Geen enkele Oekraïner gaat ooit voor een Rus werken,onderdanig zijn.daar zijn ze terecht veel te trots voor.Rusland kan dit prachtige land wel plat bombarderen.Maar blijven nooit…Er gaan veel Russen terug in een kist…
 • Willy Bogaert

  5 maanden geleden
  Russen algemeen zijn moordmachines ook in hun denken hebben ze geen waarden meer door hun jarenlange onderdrukking en het wegnemen van vrijheden door Stalinistisch regime .Het zijn wel hun soldaten De grote schrik is daar democratie .
 1. Ook Taiwan kondigt militaire manoeuvres aan nu China doorzet met gevechtsoefeningen
  Play

  Ook Taiwan kondigt militaire manoeuvres aan nu China doorzet met gevechtsoe­fe­nin­gen

  Taiwan organiseert deze week militaire manoeuvres, met schieten op scherp, als simulatie van een verdediging tegen een Chinese invasie. Dat doen ze op het moment dat de spanningen maandag toch niet gaan liggen. Aan de militaire oefeningen die China donderdag was opgestart, zou zondag normaal een eind komen, maar toch zet China de oefeningen vandaag voort. Peking verhoogt daarmee de druk op Washington en Taipei.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 3. Franse regering bestelt laserwapen voor Olympische Spelen in Parijs

  Franse regering bestelt laserwapen voor Olympische Spelen in Parijs

  Beachvolleybal tegen de achtergrond van de Eiffeltoren, paardensport in de prachtige tuin van het paleis van Versailles en de openingsceremonie op de Seine - Frankrijk is van plan om bezoekers van over de hele wereld te bekoren met alles wat Parijs te bieden heeft tijdens de Olympische Zomerspelen van 2024. De nieuwste, maar minder glamoureuze toevoeging aan het Olympische arsenaal is een laserwapensysteem dat drones uit de lucht zal schieten.