Voor en na (dronebeelden)
Volledig scherm
Voor en na (dronebeelden) © rv

Dronebeelden tonen schade in Stoyanka: wat ooit een groot logistiek centrum was, is nu een puinhoop

In Stoyanka, ten westen van hoofdstad Kiev, werd een logistiek centrum op 6 maart gebombardeerd. De brand veroorzaakt een dikke zwarte rookpluim boven de stad. Enkele dagen na de bombardementen is de schade enorm: het gebouw is volledig vernield, het contrast is groot. 

18 reacties

 • Stefaan Nevejan

  4 maanden geleden
  Ik begrijp het allemaal niet zo goed meer, er zit daar veel meer achter. En sommigen weten wat!!
 • willy zachel

  4 maanden geleden
  De de wereld dit gewoon toelaat is wraakroepend ! Daar moet toch tegen opgetreden worden lid van NATO of géén lid zulke moordzuchtig gedrag heeft in onze tijd geen plaats Ze zouden ook het Russische volk moeten informeren en confronteren met de werkelijkheid want die zijn totaal misleid met deze situatie !
 • roger decuyper

  4 maanden geleden
  Waar wacht Rusland nog op de gaskraan toe te draaien , Europa mag alles go go Rusland go
 • mike milan

  4 maanden geleden
  Geen enkele Oekraïner gaat ooit voor een Rus werken,onderdanig zijn.daar zijn ze terecht veel te trots voor.Rusland kan dit prachtige land wel plat bombarderen.Maar blijven nooit…Er gaan veel Russen terug in een kist…
 • Willy Bogaert

  4 maanden geleden
  Russen algemeen zijn moordmachines ook in hun denken hebben ze geen waarden meer door hun jarenlange onderdrukking en het wegnemen van vrijheden door Stalinistisch regime .Het zijn wel hun soldaten De grote schrik is daar democratie .
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. "We zijn nu samen", zegt Oekraïense president Zelensky over EU

  "We zijn nu samen", zegt Oekraïense president Zelensky over EU

  De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft vrijdag toegejuicht dat Oekraïne en de Europese Unie aan een nieuw hoofdstuk van hun geschiedenis beginnen, na de aanvaarding van de kandidatuur van zijn land voor het lidmaatschap van de EU. “Nu zijn we samen”, sprak Zelensky tot het Oekraïense parlement voordat Ursula von der Leyen, de voorzitster van de Europese Commissie, via video het woord tot de parlementsleden richtte.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.