In het tijdelijke kamp Kara Tepe wonen meer dan 7.300 migranten in moeilijke omstandigheden. (Archieffoto)
Volledig scherm
In het tijdelijke kamp Kara Tepe wonen meer dan 7.300 migranten in moeilijke omstandigheden. (Archieffoto) © EPA

Driejarig meisje vermoedelijk verkracht op migrantenkamp Lesbos

De Griekse justitie is een onderzoek gestart naar de vermoedelijke verkrachting van een driejarig meisje. Het slachtoffertje is een Afghaanse vluchteling, die in het tijdelijke Kara Tepe-kamp verblijft op het Griekse eiland Lesbos, zo meldt het Griekse Ministerie van Migratie.

1 reactie

 • Robert Swillen

  3 maanden geleden
  De schuld ligt hier niet bij de Grieken , maar aan Europese parlementariërs die deze toestand toegelaten hebben met de grenzen open te laten sinds jaren.De verantwoordelijkheid van deze toestand ligt bij hen die gans Europa in een crisis hebben gestort, met al de gevolgen van dien .Alsook de Corona crisis die vele slachtoffers tot nu toe heeft gemaakt. De schuldige blijven ongemoeid en doen gewoon verder met hun luxe leven , terwijl er vele slachtoffers vallen .
 1. Griekenland en Europese Commissie bereiken akkoord: afgebrand vluchtelingenkamp Moria wordt tegen september vervangen door vaste accommodatie

  Grieken­land en Europese Commissie bereiken akkoord: afgebrand vluchtelin­gen­kamp Moria wordt tegen september vervangen door vaste accommoda­tie

  Er komt een nieuwe, vaste accommodatie voor de 7.200 migranten die in Griekenland een tijdelijk onderkomen hebben gevonden nadat het overbevolkte kamp Moria op het eiland Lesbos door een brand verwoest werd. Die accommodatie zou tegen september 2021 klaar moeten zijn. Dat zijn de Griekse autoriteiten overeengekomen met de Europese Commissie.
 1. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis