REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Drie personen in levensgevaar na steekpartij in Zweden, politie schiet twintiger neer

UPDATEDe Zweedse politie heeft een jongeman neergeschoten en opgepakt nadat hij verscheidene mensen had neergestoken in Vetlanda, een kleine gemeente in het zuiden van Zweden. De Zweedse politie gaat er niet meer van uit dat de steekpartij een terreurdaad is. Drie slachtoffers zijn in levensgevaar en twee anderen zwaargewond.

12 reacties

 • Eddy DeGoei

  2 maanden geleden
  Zweden is een van die landen met de Wir schaffen das mentaliteit, alle respect maar dat houdt ook risico's in, maar dat mag ik wellicht niet zeggen. Door corona wordt hier weinig aandacht aan besteed maar dit is niet gestopt. Het wordt enkel in de media op politiek correcte wijze wat meer verstopt.
 • Jos Van Den Driel

  2 maanden geleden
  De media zal het wel weer verbloemen en afschilderen als een akkefietje
 • Joske Vermeulen

  2 maanden geleden
  Het is onvoorstelbaar hoe het politiek correcte denken de Deep State beheerst. Relevante info wordt verzwegen, doodgezwegen. Welke terreurdaad was het? Moeten we bang zijn voor voetbalhooligans van FC Göteborg? Waren het Duitse extremisten van de AfD? Of was het misschien onze eigen Dries VL? The unconvenient truth zei Al Gore ooit. Dat is nu echt van toepassing.
 • Jean Vangronsvelt

  2 maanden geleden
  Eerst ondervragen naar mogelijke mededaders en dan korte metten mee maken. Nieuwe wetten moeten er spoedig komen.
 • Marianne Van den Lemmer

  2 maanden geleden
  Krijgen we ook een beetje inlichtingen over de dader?
 1. Advocaten: “Navalny heeft dringend medische hulp nodig” - Washington dringt bij Moskou aan op "onafhankelijke" medische toegang
  1

  Advocaten: “Navalny heeft dringend medische hulp nodig” - Washington dringt bij Moskou aan op "onafhanke­lij­ke" medische toegang

  De Russische opposant Aleksej Navalny is uiterst verzwakt en ligt slecht verzorgd in een ziekenhuis voor gevangenen met tuberculose, zo hebben zijn advocaten gezegd. Die eisen zijn overbrenging naar Moskou na een bezoek aan hun cliënt. De Verenigde Staten hebben er vandaag bij Rusland op aangedrongen “onafhankelijke” artsen toe te laten die oppositieleider Navalny “onmiddellijk” kunnen zien. Ze waarschuwen Moskou voor “consequenties” als er iets met Navalny gebeurt terwijl hij in hechtenis zit.
 1. Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje
  Play

  Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje

 2. Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro
  Play

  Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro