Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Drie Nederlanders opgepakt voor grootschalige fraude via Whatsapp

De Nederlandse politie heeft drie mannen aangehouden voor het bestelen van vermoedelijk een groot aantal mensen via WhatsAppfraude. De verdachten uit Rotterdam en omgeving zouden daarbij minimaal tien telefoons en per telefoon vele verschillende simkaarten hebben gebruikt.

2 reacties

 • Johan Goris

  4 maanden geleden
  Inderdaad, ik zou ook geen compassie hebben met zulke boeven, ook niet dat ze zouden afkomen met slechte jeugd enz... Een lange straf dat door voor iedereen een goede waarschuwing is. En hierdoor kunnen ze dan toch nuttig zijn voor de maatschappij.
 • dominiek vanharen

  4 maanden geleden
  Gewoonweg 30 jaar den bak in en gene tralala van maken en geen advocaat erbij want anders zeggen ze we zullen het nooit meer doen.
 1. “Meer dan ooit worden mensen opgelicht door cybercriminelen”: onthaalmedewerkster Dani Delandsheer van de politie Voorkempen blikt terug op 2020
  Schilde

  “Meer dan ooit worden mensen opgelicht door cybercrimi­ne­len”: onthaalme­de­werk­ster Dani Delands­heer van de politie Voorkempen blikt terug op 2020

  De politie van zone Voorkempen blikt op haar website terug op een bewogen 2020. De laatste vier dagen van het jaar, tot en met de 31ste december, laat de politie een aantal medewerkers aan het woord over de gebeurtenissen van het afgelopen ‘annus horribilis’. Ten slotte veranderde er door de coronacrisis ook veel voor de politie. Vandaag is het woord aan Dani Delandsheer, onthaalmedewerkster in het politiekantoor in Brecht.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op