De mannen vielen op omdat ze al een hele tijd rondjes aan het rijden waren op Place du Trocadéro et du 11 Novembre. Vanaf dat plein heb je zicht op de Eiffeltoren, die aan de overkant van de Seine ligt.
Volledig scherm
De mannen vielen op omdat ze al een hele tijd rondjes aan het rijden waren op Place du Trocadéro et du 11 Novembre. Vanaf dat plein heb je zicht op de Eiffeltoren, die aan de overkant van de Seine ligt. © Google Maps

Drie Luikenaars opgepakt nadat politie in Parijs sporen van explosieven vindt in koffer

Drie Luikenaars zijn afgelopen weekend in Parijs opgepakt nadat de politie sporen van explosieven had aangetroffen op een handschoen die in de koffer van hun auto lag. "Maar het gaat niet om terrorisme", benadrukt de procureur in Parijs.

 1. Ook vandaag onderzoek bij woning van Antwerpse Sandra H., verdacht van moord op Ichelle (29)
  Zeeuws-Vlaanderen

  Ook vandaag onderzoek bij woning van Antwerpse Sandra H., verdacht van moord op Ichelle (29)

  De Nederlandse politie heeft vandaag voor de tweede dag op rij onderzoek gedaan in en om de woning van de naar Zeeuws-Vlaanderen uitgeweken Antwerpse Sandra H. (44) in Aardenburg, op een zucht van Damme. De vrouw wordt verdacht van de moord op de Zeeuwse Ichelle van de Velde (29), die maandenlang vermist was. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) gaat het om ‘nader sporenonderzoek’. Ook in de winkel van de verdachte is onderzoek gedaan.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen