Bij het ongeluk zijn drie doden gevallen.
Volledig scherm
Bij het ongeluk zijn drie doden gevallen. © Fotopersburo Bert Jansen / Harrie Grijseels

Drie jonge doden (15, 16 en 16) bij zwaar ongeval met auto en ambulance in Nederland: fles lachgas gevonden op plaats crash

Bij een ernstig ongeluk met een auto en een ambulance zijn zaterdagnacht drie tieners van 15, 16 en 16 jaar overleden in het Nederlandse Helmond. Een van hen zat achter het stuur van de personenauto. Een vierde inzittende (15) raakte ernstig gewond. De verwondingen van twee ambulancemedewerkers lijken mee te vallen. Op de plaats van het ongeval is een fles lachgas gevonden, volgens de politie. 

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.