Vader Laurent Hayez bij de start van het nieuwe onderzoek naar zijn zoon Théo Hayez.
Volledig scherm
Vader Laurent Hayez bij de start van het nieuwe onderzoek naar zijn zoon Théo Hayez. © BELGA

Drie jaar na verdwijning Théo Hayez wordt opnieuw onderzoek gevoerd: ouders in Australië “zodat zeker elke steen omgedraaid is”

Vandaag is in het Australische Byron Bay een proces gestart waarbij het onderzoek naar de vermiste Théo Hayez helemaal onder de loep wordt genomen. Zijn vader Laurent, moeder Vinciane en andere familieleden zijn in Australië om alles van op de eerste rij te volgen.

9 reacties

 • Lindsey Clauw

  1 jaar geleden
  Hoop dat ze ooit weten wat er is gebeurd. Moet vershrikkelijk zijn om niks te weten
 • Yves Pinoy

  1 jaar geleden
  Na drie jaar zijn er geen sporen meer te vinden, tenzij men materiaal zou vinden en waarvan eventueel aanwezig DNA zou matchen met deze van Theo. Misschien is de eerste verklaring van de politie wel juist, Theo zou in het water zijn gevallen door over de kliffen te willen klimmen. Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Meteen overgaan tot het denken dat er derden in het spel zouden zijn en die meer zouden weten is ook niet juist. Maar ook ik hoop op een doorbraak in deze.Veel sterkte.
 • Natascha Cattoor

  1 jaar geleden
  Ik hoop voor deze mensen dat ze duidelijkheid krijgen bij het zoeken naar hun geliefde zoon Theo.Leven in onzekerheid moet een hel zijn voor zijn ouders.🙏
 • Peter van brabant

  1 jaar geleden
  Ik vraag mij af hoe zij Australië binnenraken, en dichte familie van mensen die daar wonen niet. Met alle respect voor de ellende van de ouders natuurlijk.
 • wim CLAES

  1 jaar geleden
  Veel succes na 3 jaar...
 1. Belg en Française die sinds dinsdag vermist waren in Zwitserland dood teruggevonden
  Update

  Belg en Française die sinds dinsdag vermist waren in Zwitser­land dood teruggevon­den

  Frédéric Waterloo en Marine Gilabert, de Belgische man en Franse vrouw die sinds dinsdag vermist waren in Zwitserland, zijn dood teruggevonden. De politie van het Zwitserse kanton Wallis zegt “concrete bewijzen” te hebben dat de twee vrienden omgekomen zijn in een lawine. De hulpdiensten blijven naar eigen zeggen proberen om de lichamen te bergen, zo schrijft de krant ‘7Dimanche’ op basis van Zwitserse media.
 1. Vader (54) van zes kinderen die in Oostenrijkse kelder zijn gevonden “bereidde zich voor op apocalyps”

  Vader (54) van zes kinderen die in Oostenrijk­se kelder zijn gevonden “bereidde zich voor op apocalyps”

  De 54-jarige vader van de zes kinderen die afgelopen vrijdag zijn gevonden in een wijnkelder in het Oostenrijkse dorpje Obritz, was een zogenaamde ‘Doomsday prepper’. De man bereidde zich met andere woorden voor op het einde van de wereld. Dat meldt Erich Greil, de vice-burgemeester van Obritz. De 54-jarige Tom Landon zou naar verluidt een kelder voor elk van zijn kinderen hebben gekocht.
 2. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”