Vader Laurent Hayez bij de start van het nieuwe onderzoek naar zijn zoon Théo Hayez.
Volledig scherm
Vader Laurent Hayez bij de start van het nieuwe onderzoek naar zijn zoon Théo Hayez. © BELGA

Drie jaar na verdwijning Théo Hayez wordt opnieuw onderzoek gevoerd: ouders in Australië “zodat zeker elke steen omgedraaid is”

Vandaag is in het Australische Byron Bay een proces gestart waarbij het onderzoek naar de vermiste Théo Hayez helemaal onder de loep wordt genomen. Zijn vader Laurent, moeder Vinciane en andere familieleden zijn in Australië om alles van op de eerste rij te volgen.

9 reacties

 • Lindsey Clauw

  2 maanden geleden
  Hoop dat ze ooit weten wat er is gebeurd. Moet vershrikkelijk zijn om niks te weten
 • Yves Pinoy

  2 maanden geleden
  Na drie jaar zijn er geen sporen meer te vinden, tenzij men materiaal zou vinden en waarvan eventueel aanwezig DNA zou matchen met deze van Theo. Misschien is de eerste verklaring van de politie wel juist, Theo zou in het water zijn gevallen door over de kliffen te willen klimmen. Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Meteen overgaan tot het denken dat er derden in het spel zouden zijn en die meer zouden weten is ook niet juist. Maar ook ik hoop op een doorbraak in deze.Veel sterkte.
 • Natascha Cattoor

  2 maanden geleden
  Ik hoop voor deze mensen dat ze duidelijkheid krijgen bij het zoeken naar hun geliefde zoon Theo.Leven in onzekerheid moet een hel zijn voor zijn ouders.🙏
 • peter van brabant

  2 maanden geleden
  Ik vraag mij af hoe zij Australië binnenraken, en dichte familie van mensen die daar wonen niet. Met alle respect voor de ellende van de ouders natuurlijk.
 • wim CLAES

  2 maanden geleden
  Veel succes na 3 jaar...
 1. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers toont hoe in Kiev bunkers in gereedheid worden gebracht: “Doet denken aan lang vervlogen tijden”
  Play

  Oorlogs­jour­na­list Robin Ramaekers toont hoe in Kiev bunkers in gereedheid worden gebracht: “Doet denken aan lang vervlogen tijden”

  De spanning in Oekraïne blijft oplopen nu de NAVO én de Verenigde Staten nee zeggen tegen elke Russische eis. In de straten van Kiev groeit de bezorgdheid, stelt onze oorlogsjournalist Robin Ramaekers ter plekke vast. Er worden zelfs bunkers in gereedheid gebracht. “De meeste mensen zijn ofwel bang ofwel net erg strijdvaardig en bereid om zelf de wapens op te nemen”, klinkt het. Ramaekers neemt ons mee in een van de bunkers.
 2. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Ook na zes rondes nog geen winnaar in Italiaanse presidentsverkiezingen: Salvini gaat op zoek naar “slimme vrouwelijke president”

  Ook na zes rondes nog geen winnaar in Italiaanse presidents­ver­kie­zin­gen: Salvini gaat op zoek naar “slimme vrouwelij­ke president”

  De pogingen om een nieuwe president van Italië aan te duiden, hebben vrijdag geen witte rook opgeleverd. Nadat geen enkele kandidaat tijdens de vijfde stemronde een meerderheid had gekregen, mislukte de zesde stemronde zelfs nog voor die begonnen was. De zoektocht naar een nieuw staatshoofd wordt zaterdag voortgezet. Matteo Salvini, leider van de rechtse Lega, wil dat een vrouw de volgende Italiaanse president wordt.