n Detroit kwam Emma Hernandez om het leven bij een aanval van drie honden.
Volledig scherm
n Detroit kwam Emma Hernandez om het leven bij een aanval van drie honden. © AP / RV

Drie honden bijten meisje (9) dood, vader reageert: “Ik heb nog alles geprobeerd, ik ben leeg”

Armando Hernandez is een gebroken man nadat drie pitbulls zijn dochtertje van negen, Emma, maandag in Detroit hadden doodgebeten. “Ik heb mijn best gedaan, ik heb nog geprobeerd haar te reanimeren en haar te helpen, ik heb alles gedaan wat ik kon”, reageert hij verslagen. “Ze was al heen toen ik bij haar kwam. Ik ben leeg.”

18 reacties

 • Katrijn Coessens

  1 jaar geleden
  Wij hebben zelf een pitbull in huis, en de vorige was er ook ééntje. Zou nooit een ander ras meer willen. Ongeacht het ras van je hond moet je altijd op je hoede zijn en hem nooit alleen laten met kinderen (wij hebben trouwens 3 kinderen). Deze honden zijn echter niet voor iedereen. Maar dat is een jachthond ook niet. Pitbulls hebben, (zoals elke hond trouwens) een degelijke opvoeding nodig. Pitbulls zijn enorm lief en zeer aanhankelijk ♡
 • Charlotte Houwenhove

  1 jaar geleden
  Pitbulls zijn niet gekweekt voor te vechten en zijn zeker geen moordmonsters. Vaak zijn kleine hondenrassen zoals een chiuawa veel agressiever en dat komt doordat ze zo veel worden opgepakt en die beestjes hun dan groot wanen en zo meer macht hebben. Het klopt dat pitbulls worden gebruikt om te vechten, heb je ooit al zo eens een gevecht gezien?? Die pitbulls willen niet vechten maar ze worden zo afgeslagen en mishandeld door de eigenaar dat uiteindelijk ze geen uitweg meer zien.
 • Sandra Haerens

  1 jaar geleden
  Peter Vandewalle. Deze honden werden vroeger gehouden als nanny. Waarom? Omdat deze honden een hoge pijngrens hebben en dus perfect samen konden met onstuimige kinderen. Net juist omwille van die eigenschap zijn een paar 'nette' mensen deze honden beginnen gebruiken voor hondengevechten. En nee, het bijten wordt er niet ingekweekt. Hoe ging de eigenaar met zijn honden om? Wat was er net gebeurd voordat de honden uitbraken? ... Ik was er niet bij, dus ik kan het niet zeggen.
 • Peter Vandewalle

  1 jaar geleden
  dergelijke hondenrassen zijn gecreëerd om te vechten, dus kom niet af met het zijn zulke lieve beestjes, of elke hond is innerlijk goed. Er zitten net als bij mensen goeie karakters en echte rotkarakters tussen. Maar een dergelijke hond heeft een veel te grote bijtkracht zodat de gevolgen ALTIJD ernstiger zijn dan van een labrador of dergelijke. Dringend Europeese verbod op zo'n honden! En baasjes van honden die bijten veroordelen voor doodslag.
 • Annelies Nuyts

  1 jaar geleden
  Wat is er aan vooraf gegaan heeft iemand die vraag al eens gesteld ? Ik herinner mij nog zo een geval hond valt spelende kinderen aan achteraf bleek de hond 14 nietjes in zijn oor te hebben dan zou jij ook reageren pitbull of labrador dat maakt dan niet uit. Elke hond is innerlijk goed het zijn de mensen die er monsters van maken of soms ook de kinderen sorry dat is mijn gedacht. Staffordlove
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel