Belgen opgepakt voor drugshandel aan Costa Blanca
Volledig scherm
Belgen opgepakt voor drugshandel aan Costa Blanca © RV

Drie Belgen opgepakt voor drugshandel aan Costa Blanca

Drie Belgen zijn opgepakt voor het dealen van drugs aan de Spaanse Costa Blanca. De politie viel binnen in hun huis in San Fulgencio en rolde een cannabisplantage met honderd planten op. Verder lag er nog een halve kilo wiet, een halve kilo hasj en honderd gram cocaïne.

3 reacties

 • Paul Philippaerts

  2 maanden geleden
  geweldig toch de feiten zijn gekend en toch vrijgelaten in afwachting van hun proces binnen een jaar of drie. zo kunnen die mensen hun handeltje elders verderzetten in afwachting van. Ze moeten toch eten of wil je dat ze ook nog gaan doppen.
 • Willy van craen

  2 maanden geleden
  Waarom zijn die al vrijgelaten in SP, zoals de man in Koksijde die op 24 uur x 2 gepakt is voor diefstal met 2 x de mop dat hij het land moet verlaten. Gerecht past zich aan voor de misdadigers en slachtoffers moeten hun plan maar trekken.
 • Geert Vande Walle

  2 maanden geleden
  Legaliseer het, hef er taks op zoals tabak en alcohol !
 1. Verdachte moord Peter R. de Vries blijft in de cel

  Verdachte moord Peter R. de Vries blijft in de cel

  Kamil E., verdachte in de zaak van de moord op de Nederlandse misdaadjournalist Peter R. de Vries, blijft voorlopig nog in de cel. Dat heeft de rechtbank Amsterdam maandag beslist. Zijn advocaten hadden gevraagd hem vrij te laten omdat er volgens hen onvoldoende bewijs is dat hij iets met de moord te maken heeft. De rechtbank ziet echter nog wel voldoende redenen om hem in ieder geval vast te houden tot de volgende zitting, begin maart.