RV
Volledig scherm
© RV

Drie Belgen om het leven gekomen bij familiedrama in Zwitserland

Er zijn drie Belgen om het leven gekomen bij een familiedrama in Zwitserland. Dat meldt het Zwitserse persagentschap Keystone-ATS en is bevestigd door de politie. Het drama werd gisteravond ontdekt in het dorpje Apples, in de omgeving van het meer van Genève, maar zou al vroeger plaatsgevonden kunnen hebben.

14 reacties

 • Diana De Wit

  2 jaar geleden
  Het onderzoek en autopsie zullen moeten uitmaken wat er precies gebeurd is! Tot de resultaten bekend zijn geen kritiek uiten aub!
 • gustaaf carpels

  2 jaar geleden
  Maak me steeds triestig en boos maar Wanneer iemand besluit dat het leven zonder hen ook geen toekomst bied aan hun kinderen gebeuren zulke drama's en is het voor ons onbegrijpelijk maar voor hen is het blijkbaar zo onmogelijk dat er maar 1 weg is veel sterkte aan de familie
 • wim CLAES

  2 jaar geleden
  hoe iemand zijn eigen kind kan vermoorden, in welke negatieve spiraal ben je dan terecht gekomen?en inderdaad , hoeveel gezinsdrama's zijn er de laatste tijd gebeurt met belgen.
 • marc heyrman

  2 jaar geleden
  @peter knaap ... Ff naast de questie ! Geen problemen in nederland? Zal u eens rondleiden op vakantieparken in belgisch limburg waar u landgenoten onder de radar leven in campers omdat ze niet kunnen volgen. En niet zo een paar he maar hondertallen gezinnen. Postadresje en op de camping met massa's schulden in eigen land. Denk daar eens over na, wil je ?
 • Nikolaas Bouman

  2 jaar geleden
  Het fietsje van de zoon staat er nog.... alsof hij er zo op kan wegrijden...... triest. Sterkte voor de nabestaanden.
 1. Cocaïnevondst in fruitbedrijf leidt tot enorme afpersingszaak: huizen van werknemers beschoten, politie heeft handen vol met beveiliging honderden medewerkers
  NEDERLAND
  1

  Cocaïne­vondst in fruitbe­drijf leidt tot enorme afpersings­zaak: huizen van werknemers beschoten, politie heeft handen vol met beveili­ging honderden medewer­kers

  Nog niet eerder zijn in Nederland zoveel mensen beveiligd als in een bizarre afpersingszaak rond het fruitimportbedrijf De Groot Fresh Group in Hedel (provincie Gelderland). Tussen de 300 en 400 medewerkers, directieleden en hun familie lopen gevaar, schrijft De Telegraaf. De beveiligingsmaatregelen leggen een groot beslag op de capaciteit van de politie bij onze noorderburen.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!