Een Russische man zoekt verkoeling aan een fontein in Moskou, dat tot enkele dagen geleden kreunde onder extreme hitte.
Volledig scherm
Een Russische man zoekt verkoeling aan een fontein in Moskou, dat tot enkele dagen geleden kreunde onder extreme hitte. © ANP / EPA

Drie arbeiders verdrinken in riolering na hevige regenval in Moskou

In Moskou zijn als gevolg van hevige regenval twaalf arbeiders in moeilijkheden geraakt in het rioleringsstelsel. Drie slachtoffers verdronken. De reddingsdiensten hebben hun lichamen inmiddels geborgen, zo maakte de civiele bescherming zondag volgens het persagentschap Interfax bekend. De autoriteiten onderzoeken of er sprake is van overtredingen van de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.