Politie op het Mediapark.
Volledig scherm
Politie op het Mediapark. © ANP

Dreiging bij NOS voorbij: politie verlaat hoofdingang

De dreiging aan het adres van de Nederlandse openbare omroep NOS is voorbij. Deze namiddag kwam er een melding van dreiging binnen, waarna de hoofdingang van het pand uit voorzorg werd afgesloten en extra politieagenten het Mediapark bewaakten : “Dit staat geheel staat los van eerdere dreigingen deze week”, klinkt het.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Met een raketwerper of met vuurwapens? Criminelen bespreken aanslag op RTL Boulevard
  PREMIUM

  Met een raketwer­per of met vuurwapens? Criminelen bespreken aanslag op RTL Boulevard

  Een aanslag met een raketwerper of met automatische vuurwapens op de redactie van RTL Boulevard in Amsterdam. Daar vreesde de politie voor, volgens de Nederlandse krant NRC. De criminele onderwereld zou niet blij zijn met de massale media-aandacht voor de moordaanslag op misdaadjournalist Peter R. de Vries, en zou gedreigd hebben met geweld. De studio werd zaterdag ontruimd. Pas vandaag hervatten de uitzendingen vanop een nieuwe locatie.